Novice | Igre trenutno ne potekajo.
Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.
Več o pravilih preberite tukaj: Pravila
In naj vam bo sreča vedno naklonjena! |
Latest topics | » ČveketPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker» OglasiTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker» 31. Igre LakoteNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker» Tretji nivo, finaleNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 2Sre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 1Sre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker» Prvi nivo, soba 2Sob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker» Intervju pred 31. igrami Čet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson» Prvi nivo, soba 4Sre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker |
|
| Intervju pred 31. igrami | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Intervju pred 31. igrami Pon Okt 08, 2012 1:17 am | |
| Oči celotnega sveta so uprte v televizijske ekrane. Tik pred intervjujem so objavljene ocene posameznega tributa. Caesar Flickerman, mlad, karizmatičen moški, se nasmehne navdušeni publiki, in njegovi električno turkizni lasje se lesketajo v soju oderskih luči. Z bobnečim glasom napove prihod vsakega tributa. Hvali tako njihove sposobnosti kot njihova oblačila, ki so vsa vrhunska, hkrati pa odražajo distrikt vsakega posameznika.
Na vsako vprašanje odgovorite z dvema ali tremi stavki. Odgovarjajte v 3. osebi ednine.
1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?"
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.
5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
| |
| | | Alice Grand Pokojni
Število prispevkov : 8 Join date : 31/10/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami Sob Nov 03, 2012 3:58 am | |
| ~1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?Alice ima oblečeno pisano oblekico, ki med hojo plapola na vse strani in ima okoli pasu rumen pas. Obute ima rdeče petke in v rokah ima rdeče-belo torbico. Krasijo jo tudi peresni uhani. http://www.polyvore.com/hunger_games/set?id=62411997#stream_box2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?Alice dvigne brado in se ponosno odpravi na oder. Znajde se na odru in oči jo zabolijo zaradi preveč svetlobe. Kljub temu odpre oči in se nasmeje in pomaha občinstvu. Nato poda Caesarju roko in se usede zraven njega. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?"Alice se zasmeje. To vprašanje je pričakovala. Z glasom, ki je bil poln prijaznosti odgovori:"Fantastičen je! Vse tukaj je tako veliko in hrana, ta je šele odlična," reče in se nasmehne vsem gledalcem. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.Alice mu odgovori:"Tukaj sem predvsem zato, da pokažem svetu, da je 2.okrožje močno tudi, če je par let nazaj moj brat umrl v areni. Drugače povedano prišla sem se maščevat! Z mano ne bo heca." Za trenutek njen obraz postane resen potem pa se že nariše nasmešek. 5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne."Ja. Oba starša, prijatelji in ostali prebivalci mojega okrožja.Povedali so mi kaj naj delam in mi pomagali pri urjenju. Ampak taktike nebom izdala." 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Alice zardi in reče:"Doma me čaka fant, ki je tudi razlog zakaj si želim zmagati. No ne želim si ampak tudi bom! Dragi kapitol, verjemite nebom vas razočarana!" Reče, se nasmehne in pomaha, ter zapusti oder. | |
| | | Nicolle Aymie De'lacour Pokojni
Število prispevkov : 4 Join date : 31/10/2012 Age : 27 Kraj : 11. Okrožje
Moj karakter Distrikt: 11 Ocena: (11/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami Sob Nov 03, 2012 6:08 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)
Nicolle ima na sebi le povsem preprosto kratko, sivo krilo, belo majico s čipkastim ovratnikom, črne čevlje z visokimi petami, ter rdečo torbico. Obraz ima naličen le minimalno, z nežnim senčilom - maskare ne potrebuje, saj so njene trepalnice že tako ali tako izredno dolge. Edino kar izstopa, so njene ustnice, ki so namazane z živo rdečo šminko, ter nohti v enaki barvi. Lase ima spete v figo, spredaj pa prepletene v nekaj manjših kitk. Na prvi pogled deluje izredno preprosto, vendar jo prav to naredi ljubko, in jo po mnenju skupine iz 11. okrožja prikupi gledalcem in sponzorjem.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Takoj, ko je lahko je stopila k Caesarju, saj je na to nekako komaj čakala. Kot majhna deklica si ji vedno želela postati igralka. Sicer je bila tukaj daleč od tega, in kamer bo v bližnji prihodnosti še veliko preveč, a se je vseeno počutila super. Z rahlim, nasmeškom se je obrnila k Caesarju, ter ga pozdravila, nato pa se zavrtela na prstih, ter se priklonila občinstvu. Nasmešek je ostal.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?"
Nicolle je malce razmislila. To vprašanje je sicer pričakovala, saj je bilo pristono na skoraj vsakih igrah, a ni hotela lagati. Narava ji tega ni dopuščala. Nazadnje je rekla samo. ''V redu je.'' Ko jo je Caesar vprašujoče pogledal, je skomignila z rameni ''V kapitolu nisem toliko časa, da bi ga lahko spoznala, nisem dobila pravega vtisa, a za zdaj se mi zdi kar okej.'' Ni pa bilo v njeni moči, da ne bi dodala še ''Če izvzamemo vse, kar se je tukaj zgodilo.'' Rahlo, ljubko se je zasmejala - ja, njen smeh je bil prečudovit, in edino pred gledalci z njim resnično ni skoparila.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.
''Seveda bom poskušala zmagati, to je edino kar si trenutno želim, jaz moja ekipa, moje okrožje...zanje bom storila vse, kar je v moji moči.''
5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.
''Ne. Seveda niso skoparili s spodbudnimi besedami, a od njih žal nisem dobila najboljših nasvetov, vsi so bili preveč živčni. Vem pa, da bi jih dobila od mame...če bi bila še vedno...'' stavka ni dokončala, saj se je bala, da bi ji oči zalile solze, in zdelo se ji je, da Caesar razume, saj je le kratko prikimal, in se ji spodbudno nasmehnil. Nicolle, mu je poskušala vrniti nasmeh, a se ji je zazdelo, da ji ni ravno uspelo. Vedela pa je, da je uspel načrt - gledalci so čutili z njo, zaradi nje so postali žalostni, ko pa je na obraz končno spustila nasmešek, so si skupaj z njo oddahnili.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
''Mislim, da lahko zmagam. Pred koncem iger ne morem biti preveč prepričana, saj bi to potem prizadelo moje bližnje. Nikomur ne bom dajala lažnega upanja, a če se potrudim mi lahko uspe. Lahko pa umrem, to je sicer dejstvo, o katerem nočem razmišljati, a je dejstvo. Lahko umrem.'' Je počasi, z resnim izrazom povedala Caesarju in občinstvu, a se je nato spet nasmehnila ''Lahko pa tudi zmagam.'' In zdelo se ji je, da je občinstvo spet lažje zadihalo. Takrat se je spomnila še nečesa. Rahlo se je prijela za obleko, se še enkrat zavrtela, in okoli nje, so na občinstvo in oder padale drobne, srebrnkasto bele cvetlice. Zdelo se ji je, da jih je navdušila. Vsaj upala je tako. Počasi je odšla iz odra, in končno se je lahko povsem sprostila - do iger. | |
| | | Tara Fastrup Quinn Zmagovalka iger
Število prispevkov : 11 Join date : 07/10/2012 Age : 24
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (6/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami Ned Nov 11, 2012 7:16 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Tara ima na sebi svetlečo srebrno obleko,ter turkizne čevlje z visoko peto. Lase ima razpuščene v prisrčne kodre. Naličena je bolj skromno.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Tara preden stopi na oder še zadnjič globoko vzdihne. Zasliši se ploskanje in že jo zaslepi velik soj žarometov.Rahlo se nasmehne gledalcem ter pomaha z roko. Caesarju se nasmehne in stisne roko v pozdrav. Nato sede poleg njega.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" Tara nekaj trenutkov pomišlja,nato pa se nasmehne in reče:" No,precej mi je všeč. Veliko je stvari ki so mi všeč v Kapitolu,zato ne morem reči katera mi je najbolj.Žal nisem imela veliko časa da bi si ga ogledala."
" Najbolj od vsega si želim čim dlje živeti.Mislim,komaj 13 jih imam. Seveda,pa bom naredila vse kar lahko da zmagam"
5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Žal ne. Oče je bil preveč šokiran,sestre prav tako.Niso si mislili da se bo kaj takega zgodilo.Sploh odkar je mama..." Utihnila je in komaj zadrževala solze.Glavo so ji naenkrat preplavili spomini. Vendar se je hitro zbrala in pogledala po publiki,ter jim poklonila še en prisrčen nasmeh,ki je publiko takoj spravil v dobro voljo.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. "No raje vas ne bom utrujala z predolgimi stavki. Zelo si želim zmagati. Doma me čaka oče in 3 sestre." Ozre se proti kameri se nasmehne in reče: "Oči,Leah ,Millie,Nat pogrešam vas!" Nato pogleda Caesarja in vidi da se njen čas izteka. Nato reče: "Obstajata samo dve poti: živiš ali umreš.In jaz vsekakor ne želim umreti."Nato vstane se rahlo prikloni,občinstvu injim nameni še zadnji,najprisrčnejši nasmešek ter ob bučnem aplavzu zapusti oder.
| |
| | | Rhaenys Brosseau Pokojni
Število prispevkov : 7 Join date : 02/11/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (3/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami Tor Nov 13, 2012 1:43 am | |
| >> Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Rhaenys ima na sebi prečudovito obleko, ki ji seže do kolen in je v pasu skupaj speta z pasom, nato pa se razprostira okoli njenih nog. Obleka je vzgoraj zelena nato pa se ta zelena preliva v modro in na koncu v vijolično. Obute ima čevlje z nizko peto, ki so jezersko zelene barve in je vspredaj modra mašnica. Na hrbet pa ima pripeta velika bela krila, kot jih imajo angeli, da bi izgledala še bolj nedolžno in ljubko. Njeni oranžni lasje so rahlo nakodrani in se sproščeno vrtinčijo okoli njenega obraza.
>> Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Na oder prihiti z kratimi koraki in se rahlo opoteče, ko prestopi neko stopnico. Nato stopi k Ceasarju in mu poda svojo roko, njena krila pa ob tem zaprhutajo in množica postane navdušena. Ljubko se jim nasmehne, nato pa sede na velik in udoben stol zraven Ceasarjevega.
>> Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" Na obraz si nadane premišljujoč izraz nato pa odgovori: ''Vse je tako čudovito... Vse te barve in to... Res si želim, da bi živela tukaj.'' Z ljubkim angelskim obrazom uspešno prekrije njeno željo po tem, da bi jim dokazala, da ni nemočna kot se pretvarja da je, toda to je pač del strategije.
>> Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. ''Želo si želim zmagati ker pač...'' Zamisli se, da ne bi bleknila česa neumnega, s čimer bi se izdala. ''Ker bi rada preživela pravzaprav,'' na koncu izdavi, publika se pa zasmeji.
>> "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. Zopet se zamisli nato pa rahlo prestrašeno odgovori: ''Da. Mama mi je rekla, naj preživim!'' Publika se zasmeji, Rhaenys pa se jim rahlo prestrašeno nasmehne.
>> Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. ''Upam da me boste sponzorirali. Vem, da se nisem ravno dokazala toda... Kaj pa veš.'' Skomigne z rameni, nato pa se prijateljsko poslovi od Caesarja in pomaha vreščeči publiki, nato pa hitro odide iz odra. | |
| | | Nick Gabriell Henderson Pokojni
Število prispevkov : 7 Join date : 07/10/2012
Moj karakter Distrikt: 11 Ocena: (5/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami Čet Nov 15, 2012 12:26 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Nick ima na sebi črno obleko,njegova kravata pa ima obliko pšeničnega klasa,kar predstavlja njegovo okrožje.Njegovi lasje so kot vedno razmršeni.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Nick se samozavestno povzpne po stopnicah ki vodijo do odra.Caesarju poda roko in pomaha množici.Nato se udobno usede na stol.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" Nick se nasmehne,nato pa reče: "Hmm....kako bi rekel. Še kar dobro,vendar nisem še videl vsega."
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. "Jasno,verjetno si vsi ki so tukaj to želijo."
5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Ja,dal mi ga je moj bratranec,ki je 4 leta starejši od mene. Sicer ni ravno dober,a nasvet je nasvet."
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni Nick se ozre po publiki in se zave da se njegov čas izteka.Nasmehne se in reče :"Upam,da boste navijali zame. Naj se igre pričnejo" takrat odpre svojo formalno obleko in izpod nje se prikaže temna obleka iz lateksa iz nje pa švignejo konfeti.Množica ponori,Nick pa jim še enkrat pomaha ter se z širokim nasmehom na obrazu odpravi z odra. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 31. igrami | |
| |
| | | | Intervju pred 31. igrami | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |