Novice | Igre trenutno ne potekajo.
Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.
Več o pravilih preberite tukaj: Pravila
In naj vam bo sreča vedno naklonjena! |
Latest topics | » ČveketPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker» OglasiTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker» 31. Igre LakoteNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker» Tretji nivo, finaleNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 2Sre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 1Sre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker» Prvi nivo, soba 2Sob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker» Intervju pred 31. igrami Čet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson» Prvi nivo, soba 4Sre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker |
|
| Intervju pred 29. igrami | |
|
+8Lisa McSweet Bee Gleamers Felicity River Celeste Nicky Silence Marcus Daniel Letor Lydia Anthedora Salute Sevastianna Quin Game Maker 12 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Intervju pred 29. igrami Sre Avg 08, 2012 1:02 am | |
| Oči celotnega sveta so uprte v televizijske ekrane. Tik pred intervjujem so objavljene ocene posameznega tributa. Caesar Flickerman, mlad, karizmatičen moški, se nasmehne navdušeni publiki, in njegovi rožnati lasje se lesketajo v soju oderskih luči. Z bobnečim glasom napove prihod vsakega tributa. Hvali tako njihove sposobnosti kot njihova oblačila, ki so vsa vrhunska, hkrati pa odražajo distrikt vsakega posameznika. Na vsako vprašanje odgovorite z dvema ali tremi stavki. Odgovarjajte v 3. osebi ednine. 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. | |
| | | Sevastianna Quin Pokojni
Število prispevkov : 3 Join date : 14/08/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (9/12) Moto: What doesn't kill you, makes you stronger.
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Sre Avg 15, 2012 4:24 am | |
| 1.) http://www.polyvore.com/cgi/set?id=56251053 Sevastianna nosi črno majico, črno krilo ter črne šprtne copate.
2.) Samozavestno stopi na oder, pred občinstvo, ter se nasmehne. Vedoč, da jo gleda cel kup ljudi, sede na enega od stolov ter se pripravi na vprašanja.
3.) "Verjetno me je najbolj navdušil izgled le - tega," odgovori Sevastianna in previdno izbira svoje besede.
4.) "Ne, nisem bila izbrana, temveč sem se javila. Zelo si želim zmagati, dokazati, da zmorem, če pogledamo z druge strani. In če nameravam kaj dobiti, bom to tudi dobila," hitro je odgovoru pristavila še sladek nasmešek, ki je prav narekoval, da ne bo podlegla.
5.) "Prva stvar? Težko bi rekla, o tem prej še nisem preveč premišljevala, toda mislim, da bi si kupila ranč ali kaj podobnega..." nadane si premišljujoč obraz.
6.) "Torej, nočem vas utrujati s takimi in drugačnimi stavki, sicer hvala, da boste nekateri od vas navijali zame, ampak naj najprej povem, zakaj sem se javila... imela sem teto, ki me je naučila, da moram biti močna in ne smem podleči. Ona je. Želim dokazati, da jaz ne bom," vstala je, namenila še en nasmešek občinstvu, nato pa izginila skozi vrata. | |
| | | Lydia Anthedora Salute Pokojni
Število prispevkov : 32 Join date : 03/08/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (5/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Sre Avg 15, 2012 5:20 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Lydia ima na sebi ljubko oblekico v zlato rumeni barvi žita, obuta je v balerinke. Njeni lasje so razpuščeni in ji prosto padajo na ramena: segajo skoraj do bokov.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Občinstvo osupne, ko na odru zagleda tako krhko in majhno dekletce. Sramežljivo sprejme Ceasarjevo roko in sede na stol polek njega ter zbere vse svoje moči, da občinstvu podari nasmeh.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" "Vse je tako... pisano," Komaj slišno zašepeta in pogleda okoli sebe. Da, oči jo kar bolijo od toliko barv, pa vseeno s pogledom motri publiko otroške oči se ji ljubko svetijo.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. "Zakaj si želim zmagati? No.. mislim, da bi rada preživela," reče negotovo, saj se ji zdi vprašanje izjemno brezpredmetno. Sveda si vsi želijo zmagati, da preživijo.
5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Jaz... Kupila si bom družino," pove zmedeno Lydia, saj jo vsi ti obrazi, ki jo preiskujejo, zmedejo. Iz občinstva se zasliši smeh in tudi deklica se nasmehne in jih pogleda.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. "Jaz... jaz bi bila zelo vesela, če bi navijali zame," se nasmehne občinstvu in se jim prikloni kakor princeska, pri tem privzdigne svojo oblekico. Nato se odpravi z odra.
| |
| | | Marcus Daniel Letor Pokojni
Število prispevkov : 34 Join date : 13/08/2012
Moj karakter Distrikt: 11 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Sre Avg 15, 2012 5:29 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Marcus nosi temne dolge hlače in zelen suknjič - izgleda kot drevo, kar se mu zdi prekleto bedno- njegovi gumbi ob pritisku zaigrajo pesem ptic.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Z dvignjeno glavo in ponosom v očeh Marcus počasi stopa na oder. S pogledom zajame občinstvo. Marcus pritisne na gumb in v dvorani nastane tišina, trenutek za tem pa se po njej razleže prelepo petje ptic. Občinstvo ponori in Marcus začuti da jih je delno že osvojil.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" Marcus se nasmeje. Njegov obraz postane ravnodušen. ''Barve. Obožujem barve. Tudi ljudje ste tu prijazni.'' reče. Njegova osebnost se je pred Cesarjem spremenila. Mogoče pa le zaradi sponozorjev. Gotovo bodo bolj vzljubili prijaznega in zgovornega fanta, kot pa zadržano mulo.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. ''Letos me je le premagalo število lističev v izborni krogli. Do sedaj sem se zlizal, a gotovo ciljam na sam vrh. Upam na najboljše, pripravljam se na najhujše.'' pove in se privlačno nasmehne občinstvu. Sliši glasno hihitanje deklet.
5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. ''Rešiti družino pred stradanjem, potem pa pomagati vsem v svojem okrožju k boljšemu življenju.'' reče s hrapavim glasom.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. ''Pripravite se na najboljše, najbolj sprektakularne, najbolj krvave igre vseh časov.'' glasno reče in pomežikne gledalcem ter se vljudno prikloni. | |
| | | Nicky Silence Pokojni
Število prispevkov : 40 Join date : 29/08/2012 Age : 26 Kraj : Maribor
Moj karakter Distrikt: 3 Ocena: (8/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Čet Avg 30, 2012 12:39 am | |
| Intervju pred 29. Igrami Lakote! 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Nicky ima oblečeno oblekico rahlo roza barve, dolgo nekje do kolen. Obute ima bele balerinke, lasje pa ima lahkotno spuščene, da ji padajo preko ramen.2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Nicky občinstvo ljubko pozdravi. Nasmehne se jim. Čeprav jo je globoko v sebi strah, njen pristop deluje pogumno.3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?"Nicky podari Caesaru prikupen nasmeh. Mirno vdihne in povsem sproščeno odgovori:''Ko sem prišla v Kapitol sem imela občutek, da sem našla zaklad na koncu mavrice. Vsak človek je drugačen. Zdi se mi, da barve, ki jih oblečemo predstavlajo svoj notranji jaz.4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.Nicky vprašanje ne zmede. Še vedno z nasmehom na obrazu in mirnimi dihi znova odgovori:''Če ti povem te morem ubiti.'' Odgovor je lahkoten in ne izivalen. 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.Nicky ostaja osredotočena in jasnih misli. Odpre usta in pove:''S denarno nagardo imam namen si omogočiti boljše življenje. Poskrbela bom za sebe in za ljudi v mojem okrožju.''6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Nicky lahkotne vstane. Caesaru pomožikne in mu reče:''Če preživim vam obljubim, da dobiti poljub na lička.'' Občinstvu z roko pošlje poljub, nato se rahlo prikloni in odločno odkaraka. | |
| | | Felicity River Celeste Pokojni
Število prispevkov : 24 Join date : 30/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (8/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Čet Avg 30, 2012 6:05 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Ljubka bela obleka, ki jo Felicity sovraži.
- Spoiler:
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Felicity z kratkimi in nestrpnimi koraki pride na oder. Ogledalcev sploh ne pogleda, le obrne se k Ceasarju in sede na stol. Njen izraz na obrazu ne izdaja nič drugega kot to, da se ne bo predala.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" ''V Kapitolu? Po resnici povedano samo oblika stavb in izvirnost. Drugače pa nič ni pretirano navdušujoče.'' Caesar ji nameni začuden pogled, ona pa se le obrne k občinstvu in jih premeri. Bolje, da nisem omenila kako grozen okus za modo imajo, si reče v mislih.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. ''Moja motivacija? Predvsem dokazati, da se za mojim ljubkim obrazom, po katerem vsi menijo da sem neumna punčka, ki si še pajka ne upa udariti, skriva veliko več. In zmagati za mojega očeta, ki so ga ubili redarji.'' S tem jim da jasno vedeti, da za to obtožuje njih.
5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. ''Hmm. Kaj pa vem? Vsekakor bi poskrbela za tiste revne družine v okrožju. Denar meni ne pomeni nič,'' reče rahlo zamišljeno.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. ''Če boste navijali zame ali ne, vseeno mi je. Rada bi se dokazala in to delam le zase,'' reče precej umirjeno, se rahlo nasmehne in odide dol iz odra. | |
| | | Bee Gleamers Pokojni
Število prispevkov : 38 Join date : 29/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Čet Avg 30, 2012 6:16 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Bee stopi na oder in občinstvo zadrži dih. Oblečena je v dolgo temno modro obleko (barve nočnega neba), na kateri se blešči na tisoče drobnih lučk, ki ves čas utripajo in naj bi na nek način simbolizirale njeno okrožje. Lase ima spete v elegantno figo na vrhu glave.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Sprva je začudena nad ogromno množico ljudi, ki je prišla sem, da bi spremljala intervju z njo in ostalimi tributi. Ceasar jo prijazno pospremi do stola in ko se usede, pomaha proti občinstvu, ki ji navdušeno vzklika. Spomni se, da se mora zahvaliti svojemu stilistu za tako prečudovito obleko.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" Bee se nekaj časa obotavlja, saj na splošno nima tako zelo dobrega mnenja o Kapitolu in njegovih prebivalcih. »Kaj pa vem … verjetno vsa ta navdušenost občinstva nad igrami in vzdušje v tem času.« Obrne se proti množici in se jim prijazno nasmehne.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. »Da. Želim zmagati, predvsem za to, da bo bolje moji družini…« Glas se ji nekoliko zlomi, ko govori o svojem domu, zato se odkašlja in se potrudi, da na obrazu ne pokaže nobenih čustev. Noče, da jo imajo za šibko. »…in seveda preostalim v 5. okrožju,« dokonča stavek.
5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. »Torej, kot sem rekla, bom najprej pomagala svoji družini. Vsi se bomo počutili veliko bolje, če se mojima sestrama ne bo več treba po večkrat vpisovati. Seveda pa bom pomagalu tudi ostalim v 5. okrožju.«
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. »Rada bi povedala,« začne in nekaj sekund uživa v popolni tišini – vsi poslušajo kaj bo rekla, »da se pripravite, kajti v areni se bo šele pokazalo, česa smo zares sposobni.« Pogled dvigne proti organizatorjem in upa, da so doumeli, da je lahko še veliko bolj nevarna, kot se je pokazala v dvorani za trening. Nato se poslovi od Caesarja, še enkrat pomaha občinstvu in odide z odra.
| |
| | | Lisa McSweet Tribut
Število prispevkov : 2 Join date : 30/08/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (8/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Čet Avg 30, 2012 9:49 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Lisa ima oblečeno obleko, ki ima spoden del črn, zgornji pa bel z motivom metuljev. Obute ime srednje visoke črne pete. V laseh ima špangico v obliki mašnjice, ki ji drži sprednje lase, da ji ne padajo na obraz. V rokah drži majhno črno torbico in v ušesih ima uhane v obliki peresa. http://www.polyvore.com/cgi/set?id=576607542.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Ko pride na oder so je malo strah množice, ki jo gleda a vseeno se nasmehne in pomaha vsem. Potem se obrne proti Caesarju mu poda roko in se vsede na stol. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" Lisa se je nasmejala in rekla: "Najbolj me je navdušilo razkošje, katerega doma nisem vajena. Hrane je zelo veliko, sobe so ogromne in barvite. Doma je vse temnih barv. Najbolj me je pa navdušila množica, ki nas je pričakala na postaji in stil ljudi tukaj." Nato je pogledala množico in se jim nasmehnila. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Lisa mu je odgovorila: ''Zelo si želim zmagati. Ne le zase, pač pa tudi za mojega očeta, ki se je vsa ta leta tako trudil da smo preživeli,'' reče in se rahlo žalostno nasmehne. 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. ''Vsekakor poskrbeti da v moji družini ne bo več vladala revščina, nekaj denarja pa bi dala tudi tistim najbolj revnim prebivalcem mojega okrožja. Prav vsi si zaslužijo boljše življenje,'' reče in se zdrzne ob misli na dom. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. ''Edino kar vam še hoče reči je to, da bi bila vesela če bi navijali zame in da se ne bom predala,'' reče, se vstane in se nasmehne publiki. Nato hitro odide iz odra. | |
| | | Kay Simmer Pokojni
Število prispevkov : 35 Join date : 30/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Čet Avg 30, 2012 11:02 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)Kaya prinesejo na oder v bazenčku napolnjenem z vodo. Oblečene ima samo kavbojke, leži pa na živo rumeni napihljivi blazini. 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)Kay skoči iz bazenčka in se široko nasmehne občinstvu. Njegova zagorela koža in atletsko telo očitno naredijo dober vtis in Kay, ki je vajen družbe, se počuti zelo dobro, kar se mu vidi na daleč. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?""To, da ljudje živijo tako skupaj," odgovori Kay, "kot prava velika družina so. To res občudujem." 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.Kay se nekoliko zamisli. "Veliko mi je do tega, da svoj distrikt postavim v dobro luč. Tudi denarna nagrada bo prišla moji družini zelo prav, toda moja motivacija za zmago je to, da se želim vrniti k svojim." 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.Kay se široko nasmehne in se ozre po občinstvu. Ve, da so nekateri razlagali o tem, kako radi bi pomagali ljudem iz svojega distrikta, toda bilo je prepovedano deliti denar z ljudmi, ki niso bili člani najbližje družine, zato se sam ni oprl na take lažne odgovore. "Kupil si bom ladjo in jo naložil do vrha s čokoladnim sladoledom!" 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Bazenček, v katerem so ga prinesli, postavijo pod oder in pod njim se odpre skrita loputa, ki je gledalci ne vidijo. Kay vsem veselo pomaha, potem pa skoči v bazenček in na presenečenje vseh prisotnih izgine brez sledu. V resnici je skočil v večji bazen, ki so ga nastavili pod odrom, potem pa so ga potegnili iz njega ga ovili v brisačo in odslovili. | |
| | | Nathanael Stormsong Mentor
Število prispevkov : 53 Join date : 14/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Pet Avg 31, 2012 8:55 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?Stilist se je odločil da Nathanaela obleče v navidez preprost črn suknjič in hlače, ki pa skrivajo posebnost. Ko nanj posije svetloba pod ravno pravim kotom (kot recimo ko se sprehodi do Caesarja), se zablešči v preskakujoči modri svetlobi, da se zdi kot da je fant v celoti pod električno napetostjo.2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Nate je že pred nastopom trpel za hudo tremo, ki se s približevanjem trenutka njegovega nastopa ni niti najmanj zmanjšala. Kljub temu se je prisilil spomniti se navodil svojega mentorja in med sprehodom do sedeža mu je celo uspelo pomahati publiki in iz sebe iztisniti nasmešek, ki ni že na prvi pogled dajal vtisa da je prisiljen.3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?" Nate pogleda Caesarja z dvignjeno obrvjo, kajti nad celotno zadevo je zelo skeptičen, poleg tega pa nima niti najmanjšega interesa da bi delil svoje občutke z drugimi, še posebej pa ne celotnim Panemom naenkrat. "Kaj pa je najbolj navdušilo tebe?" na vprašanje odgovori z novim vprašanjem. V resnici ga niti ne zanima kaj ima Caesar za povedati, a cilj je dosežen; ni mu potrebno odgovoriti.4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Temu vprašanju se ni mogel izmakniti; poleg tega je v publiki opazil jezen obraz svojega mentorja, ki mu je dal vedeti da sponzorjem ne bo všeč če ne bo ničesar povedal. Tako torej spregovori, vendar se trudi izgledati kar se da brezbrižno; "Bil sem izbran, in tako mi ni preostalo drugega. Nikakor pa ne nameravam umreti, kar tako ali drugače pripelje do tega, da bo morala takšna usoda doleteti druge. Nikomur ne želim smrti, ampak če bo prišlo do situacije "ti ali jaz," bom storil isto kot pričakujem od ostalih."5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. Ugotoviti kaj se je zgodilo z Rakeom in očetom, bi skoraj rekel, a se je ujel še preden bi naredil tako potencialno usodno napako. Tudi tukaj, kjer so se vsi zdeli sproščeni (in ravno zato še toliko bolj) je obstajala nevarnost Kapitola. Če so bili oni zatem (in sodeč po avoxu v 5. nadstropju, ki je na zelo neprijeten način spominjal na enega Rakovih prijateljev, je bila velika verjetnost tega), bi se s tem hudo ogrozil. Namesto resnice si je zato hitro izmislil verjetno laž: "Ne bi si več delal skrbi glede denarja in cele dneve počel le tisto, kar bi sam želel."6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. Nate vstane, seže Caesarju v roko, se prisili v nasmeh, nato pa publiki pomaha in jih kratko pozove "Pomagajte mi zmagati," ter se odpravi nazaj na svoj sedež. | |
| | | Xanthia Sevina Pokojni
Število prispevkov : 18 Join date : 29/08/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (12/12) Moto: No one can confidently say that he will still be living tomorrow.
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Sob Sep 01, 2012 4:07 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?Xanthia ima oblečeno preprosto črno obleko, katere krilo spominja na baletni tutu. Sega ji do kolen. Obleka je okrašena z majhnimi kamenčki, ki naj bi simbolizirali kamnoseštvo v drugem okrožju. Oranžni lasje ji prosto padajo na ramena. 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?Xanthia z dolgimi, odločnimi koraki pride na oder. Kljub opozorilom mentorja, naj se prikupi občinstvu, jim ne nameni niti pogleda. Usede se na prost stol. Nato trmasto strmi predse in čaka, da jo bo Caesar ogovoril. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?"V Kapitolu? Xanthii Kapitol pravzaprav sploh ni bil všeč. Vse je bilo preveč kričeče, pisano in kičasto. Edino, kar ni ustrezalo temu opisu je bilo ... »Orožje.« reče tiho. »Da, orožje.« ponovi glasneje, saj se boji, da je niso slišali. »Orožje je fantastično,« doda in ob spominu na individualno predstavitev se ji preh obraza razleze zloben nasmeh. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.»Prostovoljno sem se javila, da bom zmagala.« reče brez odlašanja. »Če pa umrem, hočem pred tem ubiti čim več ostalih tributov, tudi če bom zaradi tega umrla v strašnih mukah.« pove po resnici in prvič pogleda občinstvo. Med gledalci vidi preostale tribute in se jim posmehljivo nasmehne. 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.»Oh ...« presenečeno dahne. Takega vprašanja res ni pričakovala. Pravzaprav o denarni nagradi sploh ni razmišljala, saj se ji je vedno zdelo, da ima vse kar potrebuje. »Mislim ...« reče zamišljeno »Mislim da bom denar porabila za orožje. Za nože. Take kot jih imate tu, v Kapitolu. Boljši so od naših.« Res, orožje je najboljša ideja. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Xanthia ve, da njen čas hitro mineva, a kar naenkrat začuti, da v njej narašča nerazložljiva jeza. Nikakor noče, da bi enega od nenadnih napadov jeze dobila na odru, a izogniti se mu ne more ... čas še ni potekel. Nenadoma vstane »Vsi boste umrli!« Zavpije. Nato prevrne svoj stol. Enako hoče storiti s Caesarjevim, a jo ta prime za roki, in ju pritisne na njen hrbet. To dejanje povzroči, da bes v Xanthii še naraste. Vpije vse mogoče kletvice in žaljivke in z rokami in nogami opleta kot obsedena, saj se mu skuša izviti iz prijema. A izkaže se da je Caesar močan, zelo močan. »Pobila vas bom!« vrešči »Vse!« ko se še naprej skuša osvoboditi, kar naenkrat začuti, kako ji nekdo v ramo zapiči iglo. Še nekaj časa se zvija kot nora, nato pa izgubi zavest. | |
| | | Kai Baxwoll Tribut
Število prispevkov : 41 Join date : 03/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami Tor Sep 04, 2012 2:08 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)- Spoiler:
Kai na oder zakoraka s samozavestnim nasmeškom na obrazu. Oblečen je v rdeče hlače, ki naj bi ljudi spomnile na gradbeni material. Zgoraj ima belo srajco in čez njo temen pulover, posut s kamenčki, kar je bila ideja stilistov in tudi nekaj, zaradi česar naj bi spadal zraven ženske tributke svojega okrožja. Kakorkoli že, Kai se počuti dobro pod sojem žarometov in to je tudi očitno. 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)Kai daje vtis popolne sproščenosti in očarljivosti. Njegov nasmešek je polovičen, kar ga naredi nekoliko skrivnostnega, ampak zaradi obvladovanja svoje drže, skrbno izbranih besed in njegovega celotnega izgleda mu uspe osvojiti občinstvo. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj v Kapitolu te je najbolj navdušilo?"Kai se ob tem vprašanju zasmeje in skomigne z rameni. »Ne bi mogel izbrati ene same stvari. Vse skupaj je ogromno in zlagal bi se, če bi rekel, da mi karkoli ni všeč,« pove, medtem pa z roko seže v lase in potisne svetle pramene nazaj ter pomežikne občinstvu. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.»Zmaga,« je odgovor preprost, Kai pa se prvič za trenutek zresni in tako da ljudem vedeti, da glede tega misli presneto resno. »To je edini razlog, da sem tukaj,« pojasni in se nato nekoliko sprosti, njegove ustnice pa se ponovno ukrivijo v očarljiv nasmešek, ki razkaže njegove popolne zobe. 5.) "Kaj je prva stvar, ki jo nameravaš narediti s svojo denarno nagrado po igrah?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.»Prva stvar? Oh, imam cel seznam,« izbere besede, ki iz občinstva privabijo smeh. »Ampak vsekakor nekaj zase. Užival bom,« ponovno pomežikne občinstvu ter skomigne z rameni, ker se zaveda, da je njegov odgovor dovolj preprost, da ga bodo ljudje sprejeli – in hkrati tudi dovolj sproščen, da ni nikogar zamoril z mislimi o stradajoči družini ali čemu podobnemu. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.»Te igre bodo nekaj posebnega,« zakliče in skoči na noge, potem pa na svoj obraz zariše polovičen nasmešek, ki je tokrat videti veliko bolj temačen. »Uživajte,« še navrže, nato pa odkoraka iz odra, kot da bi bil ves svet njegov. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 29. igrami | |
| |
| | | | Intervju pred 29. igrami | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |