Arena smrti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arena smrti RPG

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Novice
Igre trenutno
ne potekajo
.

Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.

Več o pravilih preberite tukaj:
Pravila

In naj vam bo sreča vedno naklonjena!
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Čveket
Intervju pred 28. igrami EmptyPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker

» Oglasi
Intervju pred 28. igrami EmptyTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker

» 31. Igre Lakote
Intervju pred 28. igrami EmptyNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker

» Tretji nivo, finale
Intervju pred 28. igrami EmptyNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker

» Drugi nivo, soba 2
Intervju pred 28. igrami EmptySre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker

» Drugi nivo, soba 1
Intervju pred 28. igrami EmptySre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker

» Prvi nivo, soba 2
Intervju pred 28. igrami EmptySob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker

» Intervju pred 31. igrami
Intervju pred 28. igrami EmptyČet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson

» Prvi nivo, soba 4
Intervju pred 28. igrami EmptySre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker

Išči

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Intervju pred 28. igrami

Go down 
+2
Linn McCann
Game Maker
6 posters
AvtorSporočilo
Game Maker
Admin
Admin
Game Maker

Število prispevkov : 336

Intervju pred 28. igrami Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyPet Jul 06, 2012 7:08 am

Oči celotnega sveta so uprte v televizijske ekrane. Tik pred intervjujem so objavljene ocene posameznega tributa. Caesar Flickerman, mlad, karizmatičen moški, se nasmehne navdušeni publiki, in njegovi citronsko rumeni lasje se lesketajo v soju oderskih luči. Z bobnečim glasom napove prihod vsakega tributa. Hvali tako njihove sposobnosti kot njihova oblačila, ki so vsa vrhunska, hkrati pa odražajo distrikt vsakega posameznika.

Na vsako vprašanje odgovorite z dvema ali tremi stavki. Odgovarjajte v 3. osebi ednine.

1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)

2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)

3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Katero stavbo v Kapitolu bi najraje obiskal in zakaj?"

4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.

5.) "Mi lahko zaupaš kaj o svoji simpatiji? Tako čedno bitje, kot si ti, ima gotovo vsak dan zmenek!" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.

6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
Nazaj na vrh Go down
http://death.roll.tv
Linn McCann
Pokojni
Pokojni
Linn McCann

Število prispevkov : 2

Moj karakter
Distrikt: 8
Ocena:
Intervju pred 28. igrami 16/12Intervju pred 28. igrami Empty_bar_bleue  (6/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyPon Jul 30, 2012 6:47 am

1.)
Linn nosi svetlo modro obleko, ki se svetlika v soju luči. Res ji je zelo všeč. Poleg tega, pa ima obute črne petke, ki se prilegajo k obleki.
Spoiler:

2.)
Pogumno stopi do radovednega Caesrja, se mu rahlo nasmehne, nato pa veselo pomahala občinstvu. Ne čuti veliko treme.

3.)
"Uf, to pa jih je več," reče nasmejano. "Res je nemogoče izbrati." Čemerno se nasmehnila naprej Caesarju nato pa še občinstvu.

4.)
Linn si najprej popravi pramen las, nato pa se odkašlja. "Vsekakor si želim zmagati, kar si želi vsak, mar ne?" Pogumno in odločno pogleda Caesarja. "Res sem se zelo urila, in vem, da imam možnosti za zmago." Rahlo se mu nasmehne. Nato se ji pogled ustavi na občinstvu. "Ne, tudi javila se nisem. Izbrana sem bila. Moram priznati, da me je to zelo pretreslo in me spravilo v šok ..."

5.)
"No, hvala, na zmenke pa ne hodim ravno tako pogosto ..." reče in malce zardi. "Imena ne povem." Zasmeji se. "Lahko ... lahko pa vam povem kaj več o njem. Res, da ne poznam ravno veliko fantov, s katerimi smo prijatelji ... Mi je pa res nekdo všeč. Vedno me posluša, me razume, mi pomaga ... Lahko bi rekli, da je moj najboljši prijatelj poleg Hannah," reče in zardi. "Zdajle me gotovo gleda in on točno ve, da mislim njega." Odločno pogleda proti množici ljudi.

6.)
"Hvala vam, da ste mi veselo prisluhnili in upam, da me boste spremljali in navijali zame še naprej!" Odkašlja se, si malce popravi obleko, nato pa še doda: "Mar ste pričakovali, da bom kar stala tu križem rok in čakala, da bo intervjuja konec?!" Zasmeji se. "Kdorkoli me že zdaj gleda, VEM, da me gledajo moji bližnji ... Rada vas imam!" Nato odločno, veselo a malce zaskrbljeno stopi z odra in njeno telo ni več pod vplivom soja odrskih luči.

Nazaj na vrh Go down
Chris Tangereyen
Zmagovalka iger
Zmagovalka iger
Chris Tangereyen

Število prispevkov : 49

Moj karakter
Distrikt: 2
Ocena:
Intervju pred 28. igrami 111/12Intervju pred 28. igrami Empty_bar_bleue  (11/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyPon Jul 30, 2012 8:23 am

1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?
Chris ima oblečeno ljubko oblekico, na kateri so svetlo modre in rožnate rožice, okoli trebuha pa ima debel pas na zaponke. Njeni čevlji so črni in imajo visoke pete. Slika obleke:
Spoiler:

2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)
Chris z kratkimi koraki stopi na oder. Nasmeje se Ceasarju in publiki ter narahlo pomaha in sede. Na njenem obrazu je izraz, ki je mešanica med odločnostjo, nasmehom in ljubkostjo.

3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Katero stavbo v Kapitolu bi najraje obiskal in zakaj?"
Pozorno posluša vprašanje, se malo pomisli in reče: ''Po pravici povedano, bi rada obiskala kar vse stavbe v Kapitolu. Tako zelo so zanimive,'' reče, se nasmeje in doda: ''Ampak najraje bi pa obiskala vse centre za treniranje. Zelo zanimivo je, ko ugotoviš koliko različnih veščin bojevanja je in prav rada bi vse spoznala.''

4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.
''Vsekakor bi rada zmagala. Zato pa sem tukaj.'' Na njenem obrazu je sicer še senca nasmeha, toda sedaj prevladujeta vztrajnost in odločnost. ''Vse bom naredila za zmago. Prostovoljno sem se javila na igre. Moja motivacija? Pokazati družini, da to zmorem!'' Sedaj se je na njenem obrazu zrcalila le odločnost.

5.) "Mi lahko zaupaš kaj o svoji simpatiji? Tako čedno bitje, kot si ti, ima gotovo vsak dan zmenek!" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.
''Zmenki? Prav gotovo ne. V celem svojem življenju še nisem bila na zmenku in prisežem da tudi ne mislim iti.'' Na kratko se nasmeje, malo pomisli in doda: ''Da, imam simpatijo. Fant iz mojega okrožja je. Ni ga tukaj. Pred igrami sva se nekajkrat pogovarjala in ponoči tudi skupaj trenirala...'' Glavo je sklonila in zašepetala: ''No zdaj ve,'' nato pa glavo spet dvignila, se veselo nasmehnila in rekla: ''Ko pridem nazaj pa mogoče celo greva na zmenek.''

6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
Nadane si skoraj morilski izraz, premeri množico in reče: ''Ne dvomite vame in naj bo usoda vedno na vaši strani!'' Nato se še malo zahahlja, vstane, pozdravi Caesarja in množico ter odide z odra.
Nazaj na vrh Go down
Silver Stackspear
Pokojni
Pokojni
Silver Stackspear

Število prispevkov : 29

Moj karakter
Distrikt: 1
Ocena:
Intervju pred 28. igrami 110/12Intervju pred 28. igrami Empty_bar_bleue  (10/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyTor Jul 31, 2012 7:28 am

Silver nosi prečudovito in dolgo srebrno obleko, ki se lepo sklada z njenimi očmi in pravzaprav tudi z imenom.
Spoiler:

Silver elegantno stopi proti Caesarju. Lahko čuti napetost v dvorani. Ko tako opazuje prebivalce kapitola, ki ji navdušeno ploskajo, ne more kaj, da se ne bi nasmehnila in jim pomahala. Gledalci začnejo ploskati še bolj navdušeno in Silver jim pošlje poljub. Nato se posveti Caesarju.

Medtem ko Caesar govori, se mu Silver prijazno smehlja in prhuta s trepalnicami. Ko ji postavi vprašanje, se zasmeje in reče: »Moram priznati, da sem včasih mislila, da imamo v našem okrožju najlepše stavbe na svetu. Tako sem seveda mislila le, dokler nisem prišla sem, v Kapitol. Vse je tako pisano in živahno. Najraje bi kar živela tu. Res se ne bi mogla odločiti katero stavbo bi najraje videla.«

»Nisem se javila, to je res,« reče Silver. »A ker so me izžrebali, si še toliko bolj želim zmagati in dokazati, da sem dovolj močna za to preizkušnjo. Sem pa gotova, da me bodo tudi gledalci vzpodbujali in mi vlivali moč,« reče, in zopet pošlje poljub proti množici, ki zopet navdušeno vriska.

Silver se sramežljivo nasmehne in skloni pogled. Ne ve, ali naj vsemu Kapitolu pove resnico. A odloči se, da jim bo povedala vsaj del. »Moja ljubezen je na žalost neuslišana,« reče in se otožno nasmehne.

Silver pogleda proti publiki in reče: »Zahvaljujem se vsem, ki me boste med Igrami spodbujali in upali z mano. Kajti tu lahko zmaga le eden od nas štiriindvajsetih.« Na koncu pomaha gledalcem in odide z odra.
Nazaj na vrh Go down
Dan McRoy
Pokojni
Pokojni
Dan McRoy

Število prispevkov : 9

Moj karakter
Distrikt: 12
Ocena:
Intervju pred 28. igrami 14/12Intervju pred 28. igrami Empty_bar_bleue  (4/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyPon Avg 06, 2012 11:48 pm

1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?
Dan ima oblečeno čisto navadno črno-sivo obleko. Nekaj posebnega je samo rdeča, ki je rdeča in ima obliko plamena.

2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?
Dan občinstvu ne posveča pozornosti. Pravzaprav se komaj zaveda, da je tam. Preveč zaposlen je s tem, da sploh najde svoj stol poleg Ceasarjevega.

Dana vprašanje čisto zmede. Saj sploh še nobene ni videl, razen seveda tiste, v kateri so tributi živeli in imeli treninge. "Uh, najraje bi obiskal tisto stavbo, v kateri imajo koncerte," se na koncu odloči, ker ima rad glasbo, čeprav nima pojma, katera stavba to je.

Dan se za igre seveda ni javil, a tudi ko je bil izbran, ni bil pretirano nesrečen. "Moja motivacija je, da se tudi v areni ne bom počutil dosti slabše, kot sem se v sirotišnici. In če umrem, vsaj ne bom več imel slabe vesti, da sem nekoristen in mora vedno nekdo skrbeti zame."

Dan nejeverno pogleda v smer, iz katere prihaja Caesarjev glas. Se je norčeval iz njega?. "Ne ne morm, ker je nimam. Saj sploh ne vem, kako punce izgledajo," reče skoraj užaljeno.

Dan si ne želi nič drugega, kot po čim hitrejšem postopku zapustiti dvorano, a ker se mu tako mudi, se spotakne ob stojalo svojega stola in pade po tleh. Občinstvo se ob tem glasno zakrohota, Dan pa ves rdeč v obraz steče ven iz dvorane.
Nazaj na vrh Go down
Nikolai Carver
Pokojni
Pokojni
Nikolai Carver

Število prispevkov : 38

Moj karakter
Distrikt: 2
Ocena:
Intervju pred 28. igrami 110/12Intervju pred 28. igrami Empty_bar_bleue  (10/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami EmptyTor Avg 07, 2012 1:54 am

Intervju pred 28. igrami Nicholas-hoult-tom-ford-eyewear-20101

Ja, vrane so prave in trenirane. Wink

Nik priteče na oder, razširi roke in pozdravi bučni aplavz občinstva z velikim nasmeškom in se sonči v soju žarometov. Vrane zletijo z njegovih ramen in zaokrožijo nad odrom ter glasno zakrakajo preden se vrnejo k njemu in pristanejo na naslonjalu njegovega stola.

"Najraje bi obiskal pisarno predsednika. In predvidevam, da jo tudi bom, po tem, ko zmagam na igrah!" odgovori Nik samozavestno.

"Zakaj pa si kdorkoli želi zmagati? Rojen sem bil za to. Slava in čast, ki spremljata zmagovalca iger sta bili narejeni zame."

5.) "Mi lahko zaupaš kaj o svoji simpatiji? Tako čedno bitje, kot si ti, ima gotovo vsak dan zmenek!" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.ž
Nik se skrivnostno nasmehne. "Imel sem že precej simpatij, vendar pa se zaenkrat nisem odločil za eno samo žensko. Po tem, ko se vrnem iz arene bom morda razmislil o tem, da bi si ustvaril kaj bolj stalnega."

Nik zaploska z rokami, da vrane poletijo in zaokrožijo okoli njega, on pa z navdušenim glasom zakliče: "Hvala vam, kapitolci!" Potem odide z odra in ob tem pomaha Caesarju.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Intervju pred 28. igrami   Intervju pred 28. igrami Empty

Nazaj na vrh Go down

Intervju pred 28. igrami
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Intervju pred 26. igrami
» Intervju pred 27. igrami
» Intervju pred 31. igrami
» Intervju pred 29. igrami
» Intervju pred 30. igrami