Novice | Igre trenutno ne potekajo.
Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.
Več o pravilih preberite tukaj: Pravila
In naj vam bo sreča vedno naklonjena! |
Latest topics | » ČveketPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker» OglasiTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker» 31. Igre LakoteNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker» Tretji nivo, finaleNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 2Sre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 1Sre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker» Prvi nivo, soba 2Sob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker» Intervju pred 31. igrami Čet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson» Prvi nivo, soba 4Sre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker |
|
| Intervju pred 30. igrami | |
|
+6Charlotte Lefervee Isabella Shocksnaps Evelyn Teona Shimerly Lex Cole Neytiri Stock Game Maker 10 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Intervju pred 30. igrami Tor Sep 04, 2012 5:54 am | |
| Oči celotnega sveta so uprte v televizijske ekrane. Tik pred intervjujem so objavljene ocene posameznega tributa. Caesar Flickerman, mlad, karizmatičen moški, se nasmehne navdušeni publiki, in njegovi snežno beli lasje se lesketajo v soju oderskih luči. Z bobnečim glasom napove prihod vsakega tributa. Hvali tako njihove sposobnosti kot njihova oblačila, ki so vsa vrhunska, hkrati pa odražajo distrikt vsakega posameznika. Na vsako vprašanje odgovorite z dvema ali tremi stavki. Odgovarjajte v 3. osebi ednine. 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. 5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. | |
| | | Neytiri Stock Pokojni
Število prispevkov : 29 Join date : 01/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (2/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Tor Sep 11, 2012 4:08 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Neytiri ima oblečeno svileno obleko brez naramnic. Sega ji do tal in ima vlečko, dolgo nekaj manj kot meter, ki se vleče za njo ob elegantnih korakih. Obleka je zgoraj bele barve potem pa se preliva v čedalj bolj temno modro barvo. Bela predstavlja pene na morski gladini, modra pa morje.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Trinajstleno dekle počasi stopa po stopnicah z ljubkim nasmehom na obrazu. Čeprav je igrala plaho vlogo, je bilo to zelo prepričljivo. Majhno roko poda Ceasrju v roko in se mu nasmehne potem pa še množici in glasnim krikom občinstva. Previdno se je usedla na velik stol za njenim hrbtom in čakala kaj jo bo Ceasar najprej vprašal.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" Najprej se le nasloni nazaj in se bridko zasmeje, a še vedno hoče obdržati priigran strah v očeg. Potem se z roko spet nasloni na stran stola. ''Vse je tako lepo. Vsi so tako prijazni do mene, vse je tako zelo pisano. Samo.. Samo povsod okoli mene je beton. Nobene vode?'' je privzdignila glas ob zadnji besedi in poved spremenila v vprašanje.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. ''Mogoče, to, da bi rada še nekaj časa živela. Saj imam komaj 13 let.'' Neytiri ne išče dolgo besed in hitro izjavi. Na koncu se le pokroviteljsko nasmehne in pogleda v tla.
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. ''Mislim, da v nobenem primeru ne bi bili.'' reče dekle bolj zase kot njemu in upa, da je ni slišal. Ob glasnemu kričanju in ploskanju občinstva je v to prepričana. Potem le dvigne glavo s širokim nasmehom na obrazu. ''Mislim, da bi me spodbujali in mi želeli čim več sreče. Pa seveda bi rekli da izgledam božansko v tej oblekici.'' pogleda proti občinstvu in jim pomežikne. Med njimi opazi mnogo otrok. In svojega stilista. Roc. Nameni mu širok nasmeh potem pa pozornost spet nameni Ceasarju.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. ''Oh... Še nekaj bi povedala. Če mogoče ne pridem ven iz arene. Bran, všeč si mi.'' se namuzne in pogleda v kamero. Besede so bile namenjene fantu iz njenega okrožja. Potem se le še zavrti na prstih in obleka plapola v zraku okoli nje potem pa živahno odkoraka z odra. Sliši občinstvo, ki nori za njo in glasen aplavz ji privabi nasmeh na obraz. | |
| | | Lex Cole Pokojni
Število prispevkov : 16 Join date : 11/09/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Pet Sep 14, 2012 8:23 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Lex je oblečen povsem v črno, le na jopiču ima diamantne gumbe in manšete, ki se svetlikajo v soju luči.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? V soju luči stopi na oder in se sredi koraka ustavi, zaslepljen od pozornosti številčne množice, ki zre vanj izza odrskih desk. Njegove oči so rahlo priprte, saj ni vajen tako močne svetlobe, vendar se trudi, da bi izpadel normalno. Potem stopi naprej in se brez večjega pompa sesede na stol poleg Caesarjevega.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" "Uh... svetel," odgovori, potem pa se spomni, da mora nekako narediti vtis na sponzorje in ljudi pred ekrani. Predvsem na ljudi pred ekrani. "Zdi se mi, da gre za zelo lepo mesto, vendar pogrešam svojo družino. Upam, da se bom vrnil k njim."
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. "Seveda želim zmagati. Kdo pa bi si želel umreti?" reče in si pomane oči s prsti leve roke, saj se mu zdi to vprašanje nekoliko trapasto. "Če bi zmagal, bi zmagal za Moon. Moja najboljša prijateljica je in če ji bom lahko prihranil kakšno solzo, bom to tudi storil."
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. Lexov nasmešek se razširi ob Caesarjevem, čeprav dobro ve, da je nasmešek voditelja tako umeten kot barva njegovih las. "Veš kaj, mislim, da bi bili kar tiho, ker so zelo sramežljivi pred kamero."
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. Lex vstane in pomaha občinstvu, potem pa po trenutku premisleka začne trgati gumbe s svojega jopiča in jih pomeče z odra, v željne roke kapitolcev, čeprav ve, da ga bo po tej gesti za zaveso pričakala jeza stilista. "Za srečo!" zakliče, potem pa ob glasnem trušču aplavza zapusti oder. | |
| | | Evelyn Teona Shimerly Pokojni
Število prispevkov : 43 Join date : 06/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (11/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Ned Sep 30, 2012 8:24 pm | |
| >> Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Evelyn ima na sebu snežno belo obleko do kolen iz gladke tkanine, ki se ji prečudovito poda.
>> Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Evelyn prihiti na oder, kjer jo svetloba zaslepi, zato se za trenutek ustavi, nato pa stopi do Caesarja in mu poda roko. Nato se občinstvu bežno nasmehne, toda njene oči so še vedno hladne, tudi ko sede na stol zraven Caesarja.
>> Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" Zavije z očmi, saj se ji zdi vprašanje totalno bedasto. Toda nato se nasmehne in prepričljivo veselo reče: ''Kapitol je prečudovit. Vse te barve in oblike stavb.'' Spet se bežno nasmehne in pomaha množici, ki navdušeno kriči.
>> Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Evelyn mu v trenutku odgovori: ''Da, za Igre sem se javila in tu sem zato da bom zmagala. Ne bom popuščala, zato bodite pazljivi, če se zapletate z mano.'' Nasmeh se izbriše iz njenega obraza.
>> "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. Nadane si zamišljen izraz in po nekaj sekundah odgovori: ''Oče bi mi verjetno rekel, da verjame vame. Za brata in mamo pa ne vem... Verjetno kakšne vzpodbudne besede.''
>> Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. Hitro vstane, da roke v bok in glasno reče proti kameri: ''Verjemite vame, saj se bom kmalu vrnila iz arene.'' Nato se še enkrat ljubko nasmehne in oddide iz odra. Takoj jo pride v zaoderje pa si iz obraza izbriše vesel nasmešek. | |
| | | Isabella Shocksnaps Zmagovalka iger
Število prispevkov : 22 Join date : 01/10/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (11/12) Moto: "Girls just wanna have fun."
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Pon Okt 01, 2012 6:22 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Njen sponzor je ponovno odkril toplo vodo ko si je izmislil da se usnje pridobiva z živali in naj bo zato znak distrikta 10. Isabella je zato oblečena v enodelno usnjeno obleko, ki pa ji je v stegnih, pasu in trebuhu prav neprijetno ozka, ker so jo hoteli prikazati kot bolj ozko kot je v resnici. Po Bellinem mnenju zaradi tega njene prsi in zadnjica izgledajo nenormalno izstopajoče.2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Vajena zabavati občinstvo z rančarskih zabav se na oder sprehodi z nasmeškom in pogledom v publiko, ki ji stalno maha. Trudi se ignorirati škripanje tesnega in neudobnega usnja, kar ji za silo uspeva.3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" "Velik in poln življenja," odgovori Bella in se nasmehne. "Občutek imam, kot da imate tukaj stalno zabave, eno za drugo, in spite samo med pavzami."4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. "Najprej me je bilo groza," prizna Bella. "Ampak odkar sem prišla v Kapitol me ni več strah. Mislim da se bom vrnila k vam, vsi ste tako prijazni in zabavni." Natančno tako kot ji je rekel mentor; publiki naj piha na dušo, da jo bodo imeli sponzorji raje. In Bella je znala pridobiti pozornost črede.5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. Bella skomigne, nato pa se nasloni nazaj in z zamahom roke pove: "Moji bratje in sestre bi rekli kaj takega kot "odzvoni jim zadnjo uro, Bells," starša pa bi verjetno rekla kaj takega kot "daj jim vetra, kavbojka"."6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. Isabella vstane, se skloni in Caesarju podari poljubček na lice, še enega pa pihne publiki in jim zakliče: "Rada vas imam Kapitol in vsi iz distrikta 10! Navijajte zame da se kmalu spet vidimo!" Potem se prikupno nasmehne, pomaha, in odide z odra v spremljavi škripanja usnja in bučnega aplavza. | |
| | | Charlotte Lefervee Tribut
Število prispevkov : 33 Join date : 11/09/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Tor Okt 02, 2012 4:16 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Charlottina obleka je temno sive barve, ki močno vleče na črno. Nima naramnic, njena ramena so gola in njena bleda polt se svetlika v soju Kapitolskih luči. Del obleke pri njenih prsih je posut z dragimi kamni temno vijolične barve, ki so proti pasu popolnoma izgubijo.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Dekle je samozavestno, izžareva eleganco in seksapil, čeprav njena oprava ni izzivalna. Njeni gibi so povezani med seboj kot gibi balerine, hkrati pa jih spremlja odločnost. Iz njenega obraza je težko razbrati katerokoli čustvo, njen nasmeh pa je nekoliko obledel. Pomaga občinstvu in prisede k Ceasarju, kateremu dodeli poljub na levo in desno lice.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" "Bogat, barvit, čudovit. Zdi se, kot da to mesto nima napak, in preprosto žal mi je, da ga bom po končanem treningu morala zapustiti. Na kratko, raj na zamlji," reče in se zaveda, da nihče ni opazil, da njene besede niso popolnoma pristne; spremlja jih namreč bučen aplavz. Njen nasmeh postane pristnejši in še samozavestnejš kot je bil prej.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Skomigne z rameni in pogleda novinarja v oči. "Preživetje, meni je to precej logično," se glasi njen spartnaski odgovor.
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Komaj bi čakali na moj nastop," zazveni glas iz njenih damskih ust, medtem ko se njene ustnice prefinjeno premikajo. "Vame imajo več zaupanja, kot bi bilo potrebno."
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. "Zapomni si moje ime, Kapitol, kajti slišal ga boš še mnogokrat." Charlotte z visoko dvignjeno glavo odkoraka iz dvorane in pri tem elegantno zbilje svoje boke. Tik preden odide, se obrne proti občinstvu z velikim nasmehom na obrazu in jim pomežikne. | |
| | | Drey Goldendust Pokojni
Število prispevkov : 17 Join date : 14/09/2012
Moj karakter Distrikt: 1 Ocena: (9/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Tor Okt 02, 2012 8:16 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?
Drey ima na sebi suknjič iz dragocenega lesketajočega se usnja, ki se na prvi pogled zdi belo, a v soju luči spreminja barve glede na to, pod kakšnim kotom je osvetljeno. Suknjič je seveda obrobljen tudi z dragoceno zlato obrobo, ki se ujema s prav tako pozlačenimi čevlji in gumbi.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?
Drey stopi na oder s širokim nasmeškom na obrazu in veselo pomaha občinstvu, nato pa se udobno namesti na stol poleg Caesarja in navdušeno strese roko še svojemu sogovorniku.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?"
"Daleč najlepše mesto na svetu! Da Kapitolk sploh ne omenjam. Prečudovite ste!" vzklikne Drey in pri tem pošlje poljub obupno naličeni lepotički, ki sedi v prvi vrsti občinstva.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.
"Dobro vprašanje," se nasmehne Drey. "Vem, da je to za moj distrikt sicer precej nenavado, a za igre sem bil izbran povsem nepričakovano. A za to mi zdaj še malo ni žal! Vsak trenutek, ki sem ga preživel tukaj, je bil nepozaben, in upam, da bo tako tudi v prihodnje!"
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.
Drey se široko nasmehne in položi roko na Caesarjevo ramo. "Gotovo isto, kar bi si mislil ti, če bi bil moj oče. Sijali bi od sreče in ponosa!"
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
Drey vstane s stola in stopi bližje k občinstvu. "Drage Kapitolke in Kapitolci, v čast mi je, da sem bil danes lahko z vami. Upam, da se kmalu spet vidimo, če ne prej, pa prek ekranov. Zdaj pa moram narediti prostor še drugim. Na svidenje!" Po teh besedah Drey vrže v zrak pest zlatega prahu. Takoj, pa prah pade nanj in se dotakne njegove obleke, se spremeni v oblak dima in Drey v njem izgine, kot bi se razblinil v zrak.
| |
| | | Jonn Sayer Strase Pokojni
Število prispevkov : 5 Join date : 21/09/2012
Moj karakter Distrikt: 6 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Tor Okt 02, 2012 11:13 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Jonn pride na oder v bleščeči modri oblekici, ki ji sega do kolen. Njeni lasje so polni bleščic in razpuščeni padajo prek njenega hrbta, nosi pa tudi trak, ki se ujema z barvo njene obleke. Precej je podobna drobceni vili (manjkajo ji le še krila ). 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?Takoj ko stopi na oder, jo zaslepijo luči in nekaj časa potrebuje, da ugotovi, kako veliko ljudi je pravzaprav prišlo, da bi si ogledalo današnjo slovesnost. Nato opazi Caesarja Flickermana in se mu žareče nasmeji, čeprav to ni njen pravi nasmeh. A že od samega začetka je vedela, da bo morala pokazati tudi nekaj nasmehov, če želi osvojiti občinstvo. Tako se usede na stol in pomaha publiki. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" »Zelo je … zanimiv,« reče Jonn in pogleda občinstvo. Med njimi so prav res ljudje, za katere lahko rečeš, da so zanimivi. Česa takega ni bila vajena iz svojega okrožja. »Kapitol mi je všeč in zdi se mi, da ima prav poseben čar,« še doda in se napol nasmehne. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.Jonn se v grlu naredi cmok. Seveda se ni javila. Je kdo sploh to zgrešil? Spomnila se je, kako je upala, da se bo kdorkoli javil. Kdorkoli, ki bi imel več možnosti za zmago, kot jih ima ona. »Seveda,« reče skoraj neslišno, nato pa se odkašlja. »Seveda, rada bi zmagala, to bi pomenilo veliko dobrega zame, za mojo družino in tudi ostale ljudi iz 6. distrikta.« 5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.Ob tem vprašanju začuti neizmerno domotožje. Saj jo je nekoliko očaral ta barviti Kapitol, a svojo družino je pogrešala bolj, kot bi to sploh lahko povedala. »Rekli bi mi, naj bom močna, kot sem vedno bila. In da naj pazim nase.« To je vedela, kajti ravno to so ji rekli, preden je odšla v Kapitol, smrti nasproti. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.»Rada bi se zahvalila vsem, ki boste med igrami navijali zame in upali z mano. Tistim, ki sem vas prepričala, hvala. Tiste, ki vas pa še nisem, pa vas bom v areni. Ne odpišite me in ne sodite po prvem vtisu.« Množica ji zaploska in Jonn se zahvali Caesarju ter odide z odra. | |
| | | Nathan - el Varr Pokojni
Število prispevkov : 6 Join date : 04/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (6/12) Moto: Never trust the surface.
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Tor Okt 02, 2012 11:35 pm | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Preprosta platnena tunika, odpeta po sredini, prekrita z brezrokavnikom iz poparjenega usnja. Srednje oprijete hlače iz istega materiala, prepasane s prepletenimi črnimi vrvicami.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Pristop je nedolžen, mnogim celo na videz naiven, predvsem pa zelo nervozen in plah.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" "Zelo lep, gospod. Zgradbe so naravnost čudovite...in vlaki!"
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. "No, javil sem se sam in očitno si kakor vsak drugi tukaj želim zmagati. Smrt me ne privlači prav nič. Kar pa se tiče mojih motivov, sem tu zato, ker si vsak zasluži priložnost, da se dokaže.
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Cela družina bi me spodbujala in mi dajala nasvete. Mati bi rekla, naj sledim svojemu srcu in ne pustim nikomur ali ničemur, da me odvrne od cilja.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. "Jaz...prišel sem, da zmagam, in to bom tudi storil. Tisti, ki me bo skušal ustaviti, pa bo krepko obžaloval svoje namere." | |
| | | Jennet Astrid Gleverey Tribut
Število prispevkov : 13 Join date : 09/09/2012
Moj karakter Distrikt: 1 Ocena: (9/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami Sre Okt 03, 2012 1:55 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) Jennet ima na sebi drago roza obleko ki ji sega do gležnjev, okoli vratu pa ima diamante. Lase ima nakodrane in spuščene, v njih so ji natrosili nekaj bleščic.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) Jennet elegantno pride na oder in se ljubko nasmehne občinstvu in jim pomaha. Nato seže Ceasarju v roko ter sede na stol.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kakšen se torej tebi zdi Kapitol?" ''Prečudovit je res. Osupljivo je vse, še posebej kako kreativne stavbe delate. Pa tudi izreden okus za modo imate,'' reče Jennet in se jim ljubko nasmehne ter zasliši nekaj žvižgov iz množice.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Njen obraz postane zamišljen ko odgovori: ''Moj brat je pred leti zmagal igre in me vzpodbuja, da je prepričan, da lahko zmagam. Poleg tega pa…'' Njen obraz postane žalosten. ''V areni je pred leti umrla moja sestra. Če ona ni zmogla, želim dokazati, da jaz lahko.''
5.) "Kaj misliš, da bi rekli tvoji bližnji, če bi bili tu z nama?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. ''Brat bi me verjetno potrepljal po ramenu in rekel, da zaupa vame, sestra pa bi mi zaželela srečo. Starša pa… bi mi prav tako zaželela | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 30. igrami | |
| |
| | | | Intervju pred 30. igrami | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |