Novice | Igre trenutno ne potekajo.
Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.
Več o pravilih preberite tukaj: Pravila
In naj vam bo sreča vedno naklonjena! |
Latest topics | » ČveketPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker» OglasiTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker» 31. Igre LakoteNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker» Tretji nivo, finaleNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 2Sre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker» Drugi nivo, soba 1Sre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker» Prvi nivo, soba 2Sob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker» Intervju pred 31. igrami Čet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson» Prvi nivo, soba 4Sre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker |
|
| Intervju pred 27. igrami | |
|
+2Flavia Silverstone Game Maker 6 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Intervju pred 27. igrami Sre Jun 27, 2012 9:07 am | |
| Oči celotnega sveta so uprte v televizijske ekrane. Tik pred intervjujem so objavljene ocene posameznega tributa. Caesar Flickerman, mlad, karizmatičen moški, se nasmehne navdušeni publiki, in njegovi sivo-modri lasje se lesketajo v soju oderskih luči. Z bobnečim glasom napove prihod vsakega tributa. Hvali tako njihove sposobnosti kot njihova oblačila, ki so vsa vrhunska, hkrati pa odražajo distrikt vsakega posameznika. Na vsako vprašanje odgovorite z dvema ali tremi stavki. Odgovarjajte v 3. osebi ednine. 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.) 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....) 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. 5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.
Nazadnje urejal/a Game Maker Pet Jul 06, 2012 6:52 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Flavia Silverstone Zmagovalka iger
Število prispevkov : 39 Join date : 19/06/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (10/12) Moto: A heart of steel never bleeds.
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami Čet Jun 28, 2012 8:21 am | |
| 1.) Flaviina obleka je na videz preprosta, kljub temu pa pritegne precejšnje število pogledov, saj ji izredno lepo pristaja. Narejena je iz srebrnomodre svile, njena največja posebnost pa je to, da ima Flavia čaz njo oblečen eleganten kovinski korzet, zaradi katerega je videti še najbolj podobna kakšni grški boginji ali bojevniški princesi. 2.) Flavia kljub glasnemu aplavzu publike stopi na oder elegantno in samozavestno, kot je vajena, njene oči se lesketajo, na obrazu pa ji igra miren, ponosen nasmešek. Preden sede, Caesarju (ki medtem komentira, da to, da se njena obleka tako ujema z njegovimi lasmi, gotovo ni naključje) z nasmeškom na obrazu ponudi orokavičeno roko, ki ji jo karizmatični napovedovalec seveda brez obotavljanja poljubi in je zato primoran utihniti. 3.) "Kaj mi je najbolj všeč na Kapitolu? Njegovi prebivalci seveda," odgovori Flavia s svojim jasnim, zvonkim glasom in pri tem pomaha navdušeni publiki. "No, na treningih pa sem ugotovila, da tudi kvaliteta vašega jekla nikakor ni slaba." 4.) Flavia se zamišljeno nasmehne. "Že od nekdaj sem si rada zastavljala visoke cilje in uživala v tem, da sem jih dosegala. Obožujem nove izzive In največji izziv, ki si ga lahko predstavljam, je postati zmagovalka Iger lakote." 5.) "Ja," prikima Flavia in na obrazu se ji zariše hudomušen nasmešek."Oče mi je rekel, naj jim dam vetra, in to močnega, mama pa, naj pazim, da se ne bom prehladila. Jaz pa sem ju potem vprašala, kako naj jim vendar dam vetra, ne da bi se prehladila. Še zdaj mi ni jasno, kako bom to izpeljala!" 6.) Na koncu se Flavia še enkrat zasuka k Caesarju in mu namani očarljiv nasmešek. "Mimogrede gospod Caesar, pravkar sem opazila, da so vaši lasje izredno podobne barve kot moja obleka. Pa ne, da to pomeni, da skrivaj navijate zame?" mu pomežikne, publika pa ob tem začne veselo ploskati. | |
| | | Frida Kriegsruhe Pokojni
Število prispevkov : 11 Join date : 23/06/2012
Moj karakter Distrikt: 6 Ocena: (3/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami Pet Jun 29, 2012 4:33 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno?Kaj je Fridin stilist mislil, ko ji je izdelal pomanjkljivo verzijo stevardske uniforme, njej ni bilo jasno, ji je pa bilo jasno da ga je s tem absolutno zasovražila. Ne samo da je bila narejena za nekoga z večjim oprsjem kot ga je imela sama, čeprav je imel tip več kot dovolj časa da jo izmeri in prilagodi kroj, zaradi česar je bila sedaj prisiljena nositi neprijetne podložke v nedrčku. Poleg tega jo je vse skupaj še spomnilo na bivšo službo in na neznansko tečne stranke, katerim si se moral ves čas smehljat kot da bi bil ti tisti ki je prizadet, ne oni. Vse to je že tako neprijazno Frido kaj kmalu spravili v še slabšo voljo. 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop?Ko je poklicana, Frida preprosto vstane in odide do Caesarja, brez da bi se sploh zmenila za publiko ali svoj videz ob tem početju. Jasno je, da hoče celotno stvar preprosto dati čez. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?"Frida ga pogleda z privzdignjeno obrvjo, nato pa hladno odvrne: "To, da očitno premorete nekakšno izjemno trmo, da prenašate vsako leto isto sranje, ko je pa samo embalaža druga." To pove na način, da ni čisto jasno če tukaj meri na same Igre Lakote, ali na Caesarja in njegov videz, ki se je imel navado spreminjati z vsakimi igrami. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj.Frida zavzdihne, nato pa s tonom, s kakršnim nagovori učiteljica otroka ki nečesa ne razume, pove: "Nimam izbire. V končni fazi sem tako ali tako mrtva, ne glede na to koliko časa zdaj še preživim. Skoraj vsi so boljši od mene, morala bi biti slepa da tega ne bi videla. Upam lahko samo, da so ustvarjalci iger pripravili kakšno dovolj domiselno past da je drugi ne bodo uspeli razvozlati." 5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.Ob tem dekle naglo vstane in s povzdignjenim glasom reče: "Ja, moja sestra Ingrid, preden ji je tisti manijak iz dvojke odbil glavo z ramen. "Vsi smo samo sence in prah," je rekla. Sence in prah. Ničvredni. Nepomembni. Ne glede na to kaj storimo." Njena dlan se skrči v pest, nato pa doda: "Ampak najbolj ničvredni so tisti, ki se naslajajo nad tem, kako se drugi pobijajo med seboj le zato, da se lahko oni ob tem zabavajo." 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Še vedno stoječ, se Frida samo obrne proti publiki, kakor da bi jo šele sedaj opazila. Nato jim pomoli iztegnjen sredinec in se poslovi z "Zatlačite se nekam, kamor sonce ne posije, sadisti bolani." | |
| | | Martyn Swiftdraw Pokojni
Število prispevkov : 27 Join date : 20/06/2012
Moj karakter Distrikt: 7 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami Pet Jun 29, 2012 6:28 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? (Priložite lahko tudi sliko.)Mart ima oblečeno obleko mirne gozdno rjave barve in kravato, ki se zeleno lesketa. Gumbi so oblikovani kot listje različnih dreves. (( Nekaj v tem smislu samo z drugačnimi gumbi.)) 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? (Ljubek, nedolžen, pogumen, dramatičen, agresiven....)Mart pride na oder nekoliko zadržan in njegov pogled je previden. Moškemu s čudnimi lasmi niti malo ne zaupa in to se najbrž vidi na daleč, toda Mart si ne more pomagati. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?"Mart se ozre naokoli in z očmi zaobjame dvorano. Kapitol do zdaj nanj ni naredil niti najmanjšega vtisa in pojma nima, kaj bi odgovoril. Končno se plaho nasmehne, pogleda lase svojega sogovorca in reče: "Vse je tako... barvito." 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj."Seveda bi bilo krasno zmagati. Doma nas je devet in če bi zmagal, bi lahko s celotno družino udobno živeli. Pravzaprav res upam, da bom zmagal. Potem bom lahko kupil mlajši sestri tistega medvedka, ki si ga že dolgo želi, takšnega, s klobučkom s pentljo in oblekico na kateri je polno rož..." ugriznil se je v ustnico in nehal govoriti, saj se je spomnil, da takšne stvari kapitolcev najbrž ne zanimajo. 5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.Mart se nasmehne in odkima. "Edini nasvet, ki sem ga dobil, je prišel od mojega mentorja, z njim pa si nisva ravno blizu. Moji domači pa mi niso dajali nasvetov, samo zaželeli so mi srečo." 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Mart ob opozorilu na to, da zmankuje časa, vstane in pomaha občinstvu, ter z očmi poišče najbližjo kamero in se obrne proti njej. Proti njej izproži dlan, potem pa jo v sunku stisne v pest in potegne na prsi, na mesto, kjer se nahaja srce, častna gesta, ki v njegovem distriktu pomeni pogumno naprej. | |
| | | Alexandria Nightbird Pokojni
Število prispevkov : 32 Join date : 02/07/2012
Moj karakter Distrikt: 1 Ocena: (10/12) Moto: No mercy
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami Tor Jul 03, 2012 2:55 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Alexandriina obleka ima preprost spodnji del, lahka tkanina prosto pada in se dotika tal. Nima rokavov, na zgornjem robu pa so razporejeni drobni kristali, ki poudarjajo lesk v njenih očeh. Obleka je siva, skoraj črna. Alexino telo popolnoma objema in se zlova z njeim, kot da je bila narejena prav zanjo - kar pa je tudi bila. 2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? V prostor stopi z dvignjeno glavo, zvok njenih samozavestnih korakov se meša s ploskanjem občinstva. Na ustih ji igra hladen, a vseeno očarljiv nasmešek. Med odobrevajočimi komentarji sede in se ozre po občinstvu. 3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" Alexendria nagne glavo na levo stran in pogleda modrolasca. "Zakaj sploh sprašujete, Ceasar? Moraš biti slep, da ne opaziš te lepote in prefinjenega okusa. Rekla bi, da me je Kapitol navdušil kot celota, seveda pa je unikaten in prečudovit tudi vsak posameznik v njem," pove z mirnim, pa vendar nekoliko starhvzbujajočim glasom. Prvič v življenju se počuti občudovano in ljubljeno. To ji vliva vedno več samozavesti. 4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Skonigne z rameni in sklene roke pred sabo ter elegantno preplete prste. Že je hotela izustiti nekaj sarkastičnega, a je držala jezik za zobmi: zelo dobro je vedela, kdaj je to bolje kot govoričenje. "Seveda smo vsi tu zaradi zmage. A meni tudi to ne bi bilo dovolj, veš," pove in se zazre Ceasarju v oči. "Kapitolu želim ponuditi nekaj novega. Nekaj, česar ta svet še ni videl, nekaj, kar vas bo osupnilo." Navdušenje občinstva, ki mu Alex pomaha in nakloni nasmeh. 5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne. "Nasvet? Ne morem reči, da ne. Le da sem se jaz odločila, da se ne bom kaj prida zanimala zanje. Že od malih nog sem sama svoj gospodar in tako bo ostalo." Dekle je prežeto od energije, ki so ji je zagotovile igre. Zdi se ji, kot da bi lahko naredila karkoli. 6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki mu/ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni. Alexandria vstane, nameni še zadnjo nasmeh Ceasarju in se obrne proti občinstvu. Nasmeh je še vedno na njenem obrazu, ko dvigne nekoliko pokrčeno roko. Njena dlan je oblikovana v pest, ki pa je rahlo razprta. Dekle jo dvigne in odpre: iz nje prileti izjemno majhna, a biserno bela golobica. Zleti med občinstvo, njeno perje se nadnaravno lesketa. Dekle prisloni konice prstov k svojim ustnicam in jih poljubi, nato poljub pošlje gledalcem in nato Caesarju, in ob zadnjem aplavzu zanjo zapusto oder. | |
| | | Ava Aria Pokojni
Število prispevkov : 41 Join date : 05/07/2012
Moj karakter Distrikt: 3 Ocena: (8/12) Moto: To kill, or to be killed
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami Pet Jul 06, 2012 12:02 am | |
| 1.) Kaj ima vaš lik oblečeno? Ava ima oblečeno črno obleko ki ji sega do tal z rumenimi in zelenimi vzorci na rabu ter dolgo vlečko v svetlo zeleni barvi. Obleka je brez rokavov in ima nad glavo velik tul v enaki barvi kot vlečka.
2.) Kako pozdravite občinstvo? Kakšen je vaš pristop? Ava dvigne glavo in s hitrim korakom začne stopati po stopnicah in se opomni da še ni čas za hitenje.Ustavi se in se nasmehne ter poda Caesarju roko ki jo poljubi, ona pa rahlo upogne kolena v plije in se nasmehne občinstvu ter jim z drugo roko pomaha.
3.) Caesar se obrne proti vašemu liku in z velikim nasmeškom na obrazu vpraša: "Kaj je torej tebi najbolj všeč na Kapitolu?" Ava se za trenutek zazre v njegove oči in na obrazu se ji nariše širok nagajiv nasmeh. ''Ljudje seveda. Vsi ste tako prijazni ter radodarni.'' reče in pomisle kaj bo s to radodarnostjo v areni. ''Med bivanjem tu pa sem opazila da imate tako preklemano mehko postelnjino.'' se nasmehne in roko položi na ustnice ter jo rahlo stegne pred seboj in pošlje poljub. Ob tem občisntvo ponori in navdušeno ploska.
4.) Njegov izraz postane zamišljen in zavzeto vpraša, kakšna je motivacija tvojega lika za igre. Tudi, če se ni javil za svoje mesto, ga zanima, če vseeno želi zmagati in zakaj. Zasanjano se zazre v občinstvo ki neučakano pričakuje odgovor mladega dekleta. V njenih očeh se spet pojavi življenje in se obbrazu se ji nariše širok nasmeh. ''Motivacija? Živjenje,'' reče nasmejano, ''prelmada sem še za smrt,'' pogladi svojo obleko in zaigra otožnost kar ji dobro uspe. ''Upam da bom pometla z drugimi tributi.'' reče malo manj samozavestno a se še vedno ponosno nasmiha občinstvu in svojemu sogovorcu.
5.) "Ti je kateri od tvojih bližnjih dal kakšen dober nasvet za na igre?" vpraša prijateljsko in se spodbudno nasmehne.''Za spremembo, da. Bratje so mi naklonili nekaj res toplih besed. Eden od njih pa mi je rekel da dobim svojo sobo če se vrnem živa. Za to se je pa le dobro potruditi. Sploh nimate pojma kako težko je deliti sobo s 22 letnim bratom.'' se nasmehne in pogleda v kamero ter nagne glavo. Ve da jo spremljajo čeprav se ne rezumejo najbolje.
6.) Po tem ima tvoj lik ravno še dovolj časa, da pove kakšno malenkost, ki ji leži na duši. Ima dekle? Fanta? Si resnično želi zmagati? Ima v rokavu pripravljeno kakšno šalo, da nasmeje občinstvo? Sponzorji komaj čakajo, da bodo navdušeni.Ko Ava zasliši zvonček se dvigne na noge: ''Naj vam bo usoda nakolonjena!'' ponovi besede ki jih je slišala že mnogokrat ter pomežikne Ceasarju in s skrčeno roko pomaha občinstvu ter ob glasnem ploskanju zapusti oder.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Intervju pred 27. igrami | |
| |
| | | | Intervju pred 27. igrami | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |