Arena smrti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arena smrti RPG

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Novice
Igre trenutno
ne potekajo
.

Ponovno se bomo vrnili čez nekaj mesecev, o tem pa boste vsi člani obveščeni po e-mailu.

Več o pravilih preberite tukaj:
Pravila

In naj vam bo sreča vedno naklonjena!
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Latest topics
» Čveket
Dvorana za trening - Page 2 EmptyPet Mar 07, 2014 3:46 am by Game Maker

» Oglasi
Dvorana za trening - Page 2 EmptyTor Dec 04, 2012 8:07 pm by Game Maker

» 31. Igre Lakote
Dvorana za trening - Page 2 EmptyNed Nov 25, 2012 4:14 am by Game Maker

» Tretji nivo, finale
Dvorana za trening - Page 2 EmptyNed Nov 25, 2012 4:12 am by Game Maker

» Drugi nivo, soba 2
Dvorana za trening - Page 2 EmptySre Nov 21, 2012 10:46 am by Game Maker

» Drugi nivo, soba 1
Dvorana za trening - Page 2 EmptySre Nov 21, 2012 10:43 am by Game Maker

» Prvi nivo, soba 2
Dvorana za trening - Page 2 EmptySob Nov 17, 2012 8:19 am by Game Maker

» Intervju pred 31. igrami
Dvorana za trening - Page 2 EmptyČet Nov 15, 2012 12:26 am by Nick Gabriell Henderson

» Prvi nivo, soba 4
Dvorana za trening - Page 2 EmptySre Nov 14, 2012 11:47 pm by Game Maker

Išči

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Dvorana za trening

Go down 
+5
Marcus Daniel Letor
Lydia Anthedora Salute
Martyn Swiftdraw
Flavia Silverstone
Game Maker
9 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Felicity River Celeste
Pokojni
Pokojni
Felicity River Celeste

Število prispevkov : 24

Moj karakter
Distrikt: 4
Ocena:
Dvorana za trening - Page 2 18/12Dvorana za trening - Page 2 Empty_bar_bleue  (8/12)
Moto:

Dvorana za trening - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za trening   Dvorana za trening - Page 2 EmptySob Sep 01, 2012 5:24 am

Ko je Felicity zaslišala svoj glas, se ni ozrla. Ni marala da jo kdo med vajo moti in vsakogar, ki jo je, je ignorirala. Stala je že pri tretji lutki in tudi tej je ravno imela namen odsekati, ko je spet zaslišala svoj glas. To jo je rahlo zmedla, da je meč sicer zarila v lutkin vrat, toda glava ni popolnoma 'odpadla' ampak ji je odsekala le tri četrtine. Jezno se je obrnila v smer, od koder je prihajal glas in zagledala fanta iz svojega okrožja. Njegovo ime je že pozabilo, pa saj tudi ni bilo pomembno. ''Kaj je tako pomembno, da me moraš motiti med vajo?'' je jezno rekla, meč obračala v rokah in ga pogledala. Navsezadnje ni vedela, kaj bi se sploh lahko pogovarjala z njim. Zaveznika prav gotovo ne bota, ne, ker Felicity dela samo tako, kot ona hoče, zato ni vedela, zakaj jo je sploh poklical.
Nazaj na vrh Go down
Kay Simmer
Pokojni
Pokojni
Kay Simmer

Število prispevkov : 35

Moj karakter
Ocena:
Dvorana za trening - Page 2 17/12Dvorana za trening - Page 2 Empty_bar_bleue  (7/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za trening   Dvorana za trening - Page 2 EmptySob Sep 01, 2012 7:46 am

Presneto... videti je bila besna. Toda moral je vsaj poskusiti. "Torej... uh.... sem Kay, saj se me spomniš, kajne? Mislim, seveda se spomniš, skupaj so naju izbrali..." meč, ki ga je držal v rokah, mu je kar sam zdrsnil nazaj proti tlem. Preprosto ni bil vajen držati kosa kovine, s katerim se ni dalo ujeti ribe. Le kje se je Felicity naučila takega bojevanja? Na ladji že ne. "Torej, kar sem hotel reči je, da bi bilo mogoče fino, če bi bili zavezniki!" je začel bolj optimistično in se dekletu nasmehnil. "Da bi bili skupaj v areni, mislim, vsaj na začetku. Seveda te ne bi hotel vleči nazaj kasneje v igri..."
Nazaj na vrh Go down
Felicity River Celeste
Pokojni
Pokojni
Felicity River Celeste

Število prispevkov : 24

Moj karakter
Ocena:
Dvorana za trening - Page 2 18/12Dvorana za trening - Page 2 Empty_bar_bleue  (8/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za trening   Dvorana za trening - Page 2 EmptySob Sep 01, 2012 8:16 am

''Recimo da se te spomnim.'' Ko mu je meč zdrsnil proti tlem se je zasmejala. Dvomim da bo prišel dlje od Roga izobilja, je sama pri sebi rekla. Omenil je, če bi bili zavezniki. Privzdignila je obrv in ga posmehljivo pogledala. Ona? Zaveznica? S komerkoli? Ne, ne in ne, to ne bo šlo. Felicity zaupa le in samo sebi in niti slučajno ne misli imeti zaveznika v areni. Navsezadnje se zavezništva kaj hitro razdrejo in prej ko slej bo nekdo nekoga napadel. ''Žal jaz v areni ne potrebujem in ne nameravam imeti zaveznika. Tako da se lahko kar posloviš,'' je mogoče malce pregrobo rekla in se spet osredotočila na lutko. Z vso močjo je z mečem zasekala v vrat, ta pa je padel na tla in se odkotalil stran.
Nazaj na vrh Go down
Kay Simmer
Pokojni
Pokojni
Kay Simmer

Število prispevkov : 35

Moj karakter
Ocena:
Dvorana za trening - Page 2 17/12Dvorana za trening - Page 2 Empty_bar_bleue  (7/12)
Moto:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za trening   Dvorana za trening - Page 2 EmptySob Sep 01, 2012 9:27 am

Kay se je počutil, kot da ga je udarila. Najbrž ni nameravala biti tako groba s svojim odgovorom, toda Kay, ki ji bil navajen na to, da so ga imeli ljudje radi, je bil ob njeni reakciji zelo prizadet. "No prav," je odgovoril polglasno, "adijo." Potem se je obrnil nazaj k Nicky in ji potisnil meč v roke. "Hej, tu imaš. Ni mi do tega, da bi se naučil mečevanja. Raje bom skočil nazaj do prve pomoči. Imam občutek, da mi bo prišla prav pri takih nasprotnikih." Zavihal si je rokave in se odpravil nazaj k postaji, kjer je začel svoj dan. Med potjo se je ozrl nazaj k Felicity in videl, da je lutki odsekala glavo. V areni se je bo moral izogniti, pa naj je bil še tolikokrat iz njenega distrikta. Bila je smrtonosna.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dvorana za trening   Dvorana za trening - Page 2 Empty

Nazaj na vrh Go down

Dvorana za trening
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2