| Čveket | |
|
+32Drey Goldendust Jonn Sayer Strase Isabella Shocksnaps Charlotte Lefervee Neytiri Stock Nicky Silence Evelyn Teona Shimerly Nathan - el Varr Bee Gleamers Kai Baxwoll Kay Simmer Felicity River Celeste Nathanael Stormsong Lydia Anthedora Salute Marcus Daniel Letor Silver Stackspear Nikolai Carver Chris Tangereyen Martyn Swiftdraw Ava Aria Alexandria Nightbird Frida Kriegsruhe Flavia Silverstone Tatch Wires Liam Hopsworth Lyn Roxen Candy Softpalm Luster Shimmerwind Neron Ironthorne Saya Greenwood Sponzor Game Maker 36 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pet Sep 28, 2012 7:30 pm | |
| Mar ni čudovito, če ljudje ne napišejo podrobnosti? Potem si lahko njihov "udarec" interpretiraš na en ali na drug način.
Sicer pa so kapitolci res navdušeni. Že vrsto let niso imeli tako izenačenega zadnjega boja, večina pa je veliko bolj začudena nad Nathanaelovimi sposobnostmi kot nad Kaievimi, saj tributi iz 5. distrikta malokdaj pokažejo tako znanje. Stave polagajo tako na enega kot na drugega. Le kdo bo zmagal? | |
|
| |
Nathanael Stormsong Mentor
Število prispevkov : 53 Join date : 14/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 4:40 am | |
| Hja, samo če jaz napišem kako je on udaril je to potem že lahko upravljanje njegovega lika, kar pa je proti pravilom. Ravno pri taki interpretaciji je meja najbolj tanka. XD Odpisano. P.S: Če bo kdo na sebi probaval prijeme ki jih Nate izvaja (in bo izvajal) na Kaiju da se prepriča če res bolijo, bodite prosim previdni in ne delajte na hitro, ampak počasi in postopoma. Jaz ne bom odgovoren če si kdo nategne kito ali zlomi kost. You have been warned! | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 7:38 am | |
| Nathanael, če najdeš še ilustracijo izvedbe koraka, ki ga opisuješ, jo prilepi zraven, da si bodo ljudje, ki niso vešči takšnih bojev, lažje predstavljali, kaj se dogaja. | |
|
| |
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 7:44 am | |
| Hvala, to veliko pove o mojih pisateljskih sposobnostih. XD Je pa tudi res da nočem bit preveč natančen, da ne bo kdo rekel da ljudi učim kako se poškoduje, ohromi ali ubije človeka z golimi rokami. | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 7:48 am | |
| Ne gre za tvoje pisateljske sposobnosti. Gre za to, da si en gib opisal v kar številnih vrsticah na zelo tehničen način, ter s tem prisilil človeka, da si zelo natančno predstavlja prav specifičen in določen gib - kar pa je veliko lažje s pomočjo grafičnega prikaza (zato so tudi kakšni učbeniki za borilne umetnosti ilustrirani in ne le opisani z besedami). | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 8:33 am | |
| Je kar treba, če si hoče bralec predstavljat kako je zadeva izgledala in s tem dojame na kakšen način je nasprotnik onesposobljen. Če mi bo kdaj zelo dolgčas bom poskusil skicirat s stickmani. Drugače pa si omenil eno tehnično nepravilnost, ki se jo čutim dolžan popraviti; "Borilni športi" so športi, ki temeljijo na borilnih veščinah. To so recimo karate in judo, pri mečevanju pa olimpijsko sabljanje in kendo. Te imajo striktno določeno kakšni točno so udarci, bloki, stavi, gibanje; vsakršna deviacija od opisane tehnike je tehnična nepravilnost. To je zato, ker so ti športi osnovani za tekmovanja, torej da se jih da točkovat, ocenjevat in da lepo izgledajo. Do osnovne veščine, ali večih veščin, iz katerih se razvijejo, ohranjajo zelo malo podobnosti, predvsem so borilni športi povečini poenostavljeni in vsebujejo malo ali nič filozofije te veščine. Za borilne športe se včasih najdejo učbeniki s skicami. "Borilne veščine" se od borilnih športov razlikujejo v tem, da njihov smisel niso tekmovanja in točkvanje, temveč ohranjanje tradicionalne šole določene veščine. Takšne so recimo aikido, tradicionalni tai-chi, kung fu in wushu, mečevalski primeri pa so iaido ter vse historične šole mečevanja. Tehnike pogosto napredujejo po kompleksnosti skupaj s stopnjami učenja, poleg tega pa sledijo filozofiji in mentaliteti svoje šole ter vestno ohranjajo vsakršno izročilo. Veščina ima tendenco da daje prednost tradiciji in filozofiji, zato še posebej s časom nekatere tehnike postanejo manj učinkovite v praksi. Učenje temelji na čim večjem izpopolnjevanju v obstoječih tehnikah šole. Borilne veščine imajo le redkokdaj na voljo tekste, kadar pa so, so ti navadno nekaj med priročnikom, filozofskim diskurzom, in spiritualnim tekstom. "Bojevniške veščine" so korak stran od borilnih veščin. Za primer lahko navedem recimo MMA (mixed martial arts) in pa ninjutsu. Te dajejo prednost vzgoji bojevniškega duha, vendar imajo hkrati velik poudarek na praktični učinkovitosti in ekonomičnosti gibanja. Tehnike se ohranjajo in prenašajo naprej ne le zaradi spoštovanja tradicije, temveč ker so učinkovite. Tipično za bojevniške veščine je, da ni nobene "prave forme" - obstaja osnova ki jo je potrebno znati, vendar ima vsaka osnova nešteto variacij, prilagojenih določenim situacijam. Bojevniške veščine se stalno dopolnjujejo, poleg tega pa prav zaradi dajanja prednosti praktičnemu pristopu zelo zelo redkokdaj najdemo kakršenkoli tekst ki bi skiciral tehnike šole. Glede na to da so v Panemu edini približek borilnega športa Igre Lakote, in da očitno tradicionalne šole ne morejo preživeti ker bi to lahko smatrali kot ilegalno pripravljanje na igre, je dokaj očitno v kaj od tega spada Nathanaelovo znanje
Nazadnje urejal/a Nathanael Stormsong Sob Sep 29, 2012 8:37 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 8:36 am | |
| Nathanael, nalašč se do tvojega giba nisem opredelil s specifičnim tehničnim izrazom, ker ne poznam športa oziroma veščine iz katere izhaja. Lepo je, da si vse prisotne razsvetlil z razlago terminologije, vendar pa bi bilo še veliko lepše, če bi pogooglal ime tega giba, ki si ga delal, in poiskal sliko ter jo prilepil sem. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 29, 2012 8:43 am | |
| Vzvod z zvijanjem zapestja ki je omenjen v postu se v japonščini imenuje "ura-gyaku," najverjetneje boste lahko našli prikaz osnovne tehnike, vendar pa vprašanje če bo kdo našel točno takšno situacijo in primerno variacijo. Ampak Youtube je brezmejen, pustimo se presenetit. Drugače pa je moja pripomba letela na skice, ne na sam gib. | |
|
| |
Evelyn Teona Shimerly Pokojni
Število prispevkov : 43 Join date : 06/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (11/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 30, 2012 12:27 am | |
| ooo kok bo tale vajin fight zanimiv *_* kai, čimhitrej nadaljuj da bo kmal zmagovalc! x'd | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 30, 2012 5:16 am | |
| *se opravičujem za zaporedca* this is just... wow *___* nikol ne bi pričakovala da se bi kai predau al kkrkol če razumete. to je res najbl epski konec iger vseh časov *__* in pa čestitke nathanael | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 30, 2012 5:52 am | |
| Kai, zaradi tvojega dejanja bo tvoja družina trpela silno ponižanje in sramoto, da sploh ne omenjamo, da bo kapitol poskrbel za to, da bodo pristali na dnu socialne lestvice.... toda tvoj post je res izvrstno spisan.
Igre so končane!
Naslednje igre se začnejo v torek ob petih! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 30, 2012 9:02 am | |
| Zelo presenetljiv in šokanten zaključek, pa tudi post na splošno je dobro spisan. Čestitke Kai. Jaz pa sem vsem sodelujočim v 29. igrah poklonil labodji spev, upam da vam bo všeč (pri kritiki pa prosim upoštevajte da sem ga spisal v 20min z vrha glave in minimalnim predelovanjem, tako da ni ravno moje najboljše delo XD) | |
|
| |
Isabella Shocksnaps Zmagovalka iger
Število prispevkov : 22 Join date : 01/10/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (11/12) Moto: "Girls just wanna have fun."
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 01, 2012 5:42 pm | |
| Hej vsi! A je kdo za skupen trening dokler še ni iger? A ja, pa hvala GMu za dobro oceno. ^^ | |
|
| |
Charlotte Lefervee Tribut
Število prispevkov : 33 Join date : 11/09/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 01, 2012 11:52 pm | |
| po mojem mnenju najboljši konec iger do sedaj, nethanael, ti si resnično postal moj vzor za pisanje v naslenjih igrah in nasplošno, in kaijevo dejanje me je na nek način impresioniralo, skratka, takega konca ne bi nikoli pričakovala. skratka, popolnost.
Isabella, boš morala počakat da naredim intervju. Konec koncev pa lahko začneš pisati v tisti temi, nekdo se ti bo že pridružil (; | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 01, 2012 11:58 pm | |
| Samo da ne boste na ta račun pisali predolgih postov, ko pišete še z drugo osebo. Pravila je treba še vedno upoštevati. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 1:24 am | |
| Charlotte, počaščen sem da tako misliš. Upam, da boš z mojega zgleda pobrala samo pozitivne lastnosti in spregledala vse slabe. Game Maker, imam prošnjo; kot zmagovalec na igrah bi želel postati mentor. | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 1:32 am | |
| Izpolni prijavo tule: http://death.roll.tv/t4-prijave-za-ostaleKot mentor lahko komentiraš, opisuješ dogajanje izven arene, sodeluješ v trening RPGju, povečaš možnost sponzorstva za svoje itd. ne moreš pa komunicirati s tributi, ko so enkrat v areni. Vendar zaenkrat za tvoj distrikt ni nobenega prijavljenga tributa, tako da boš morda prišel na svoj račun šele v kakšnih prihodnjih igrah. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 3:57 am | |
| whooa, mamo mentorja xD u bistvu bi lahko še vedno komentiral dogajanje in sodeloval na treningih, dajal prijateljske nasvete tributom or smth xD | |
|
| |
Neytiri Stock Pokojni
Število prispevkov : 29 Join date : 01/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (2/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 4:11 am | |
| Bravo nate,cestitke res lepa zmaga. In koook faking hudo pa ti piss. Konc ane*.* inja kay al kai (sori skos vaju mesam) lepa smrt;D zdj pa waiting na 30 igre. Gm a bi nm ti lohko dau ksn namig,prosim? :p | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 7:35 pm | |
| konc tehle igr je biu res epski. love it *_*
uhh uhh, nervoza pred 30. igrami x'd upam da mi bo uspel pravočasno prit, da dobim še kako orožje alpa nahrbtnik (če bojo). ne mi vzet nožev! xd | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 9:02 pm | |
| haha zdej ti jih bom pa prou zanalašč vzela, haha xD well, kdor prej pride, prej melje, in jaz ne mislim spet ostati praznih rok | |
|
| |
Jonn Sayer Strase Pokojni
Število prispevkov : 5 Join date : 21/09/2012
Moj karakter Distrikt: 6 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 11:14 pm | |
| Jooj mene vrjetno lih takrat, ko se odpre arena ne bo doma Tako da upam, da bo še kej ostalo zame ;D | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 11:43 pm | |
| charlotte, fuuu! upam da mi bo uspel prav čas prijet da dobim kake kul stvari:3 sicer me pa ful zanima kak bo arena:D jz rečem da bo...vodna! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Okt 02, 2012 11:51 pm | |
| haha eve, valda da ti bo ratal, pa če že bodo noži jih bo najbrž več, tak da bo najbrž vsaka nekaj dobila ;3 jaa, men se tut fhulj zdi da bo neki v zvezi z vodo, pa naj bodo to jezera, reke ali morja, mogoče bo na kakšnih otokih, to bi blo zakoon ;$ iiin še dve uriii xD | |
|
| |
Jonn Sayer Strase Pokojni
Število prispevkov : 5 Join date : 21/09/2012
Moj karakter Distrikt: 6 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 12:22 am | |
| Js sm pa za prejšnje igre mislila da bo vodna Zdele se pa pustimo presenetit | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čveket | |
| |
|
| |
| Čveket | |
|