| Čveket | |
|
+32Drey Goldendust Jonn Sayer Strase Isabella Shocksnaps Charlotte Lefervee Neytiri Stock Nicky Silence Evelyn Teona Shimerly Nathan - el Varr Bee Gleamers Kai Baxwoll Kay Simmer Felicity River Celeste Nathanael Stormsong Lydia Anthedora Salute Marcus Daniel Letor Silver Stackspear Nikolai Carver Chris Tangereyen Martyn Swiftdraw Ava Aria Alexandria Nightbird Frida Kriegsruhe Flavia Silverstone Tatch Wires Liam Hopsworth Lyn Roxen Candy Softpalm Luster Shimmerwind Neron Ironthorne Saya Greenwood Sponzor Game Maker 36 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Charlotte Lefervee Tribut
Število prispevkov : 33 Join date : 11/09/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:37 am | |
| jaa, prijazna oseba ki je prisilila svojo partnerico da se udeleži najbolj krvavega pokola na Igrah haha xD mhaj, se bomo pač sprijaznili s tem, kar imamoo. | |
|
| |
Neytiri Stock Pokojni
Število prispevkov : 29 Join date : 01/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (2/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:40 am | |
| hhhah orožje je za en drek čerpou tale moj bič lah kr prou pride ..muahah. haha. ne sej ne. kul je. tudi udeležitev je super:)) | |
|
| |
Evelyn Teona Shimerly Pokojni
Število prispevkov : 43 Join date : 06/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (11/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:43 am | |
| se opravičujem nooo ;< *puppy eyes* začetni pokol je najbl zanimiv! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:48 am | |
| hehe. in zdej te bo charlotte napadala. tko, verbalno, psihično xD | |
|
| |
Neytiri Stock Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:51 am | |
| hah. in spet. nisi ti že kot lydia nabijala neki o sadistih al neki?
jst sm pa končno spet mirna. nisem tako vshičena več kot pa prej. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:52 am | |
| nee. lydia ni bla niti en procent sadista. in kaj je no, če mi je pa fšeč beseda. | |
|
| |
Neytiri Stock Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:53 am | |
| haha. mah ona je nekej o njih nabijala. mah sej nevem. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 2:57 am | |
| tak charlotte sva pršli do vodne jame x'd evelyn sadist? niti malo ne ;o | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 3:12 am | |
| okej, prizna, malo me je zaneslo (; | |
|
| |
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 3:32 am | |
| Čeprav se čudim hitrosti vaših prstov in odobravam vaše sposobnosti hitrega pisanja, pa moram nekatere opomnit da prehitevajo sami sebe. V arene je vloženo veliko truda, in če ne boste upoštevali tega kar je napisano se bo to za vas končalo kar najbolj neprijetno. To opozorilo predvsem velja Charlotte, ki je s ploščadi na istem otočku kot je rog izobilja prečkala mostove, ki vodijo stran od roga, ter nekako vseeno pristala tam, in pa Jennet in Neytiri, ki si nista vzeli niti toliko časa da bi si prebrali, da se polica nahaja na skrajnem desnem koncu; to pomeni da bi morali sprva skozi veliko dvorano z magmatskim jezerom in med mnogimi tuneli najti pot do police.
Tokrat se bom delal da tega nisem opazil, vendar pa bodo sedaj opisi dopolnjeni tako, da bo tudi najbolj disleksičnemu tributu jasno od kje se kam pride, naslednji primer takšnega "teleportiranja" bo strogo kaznovan.
P.S: Do 22.00 danes morate vsi imeti urejene podpise. To leti predvsem na Isabello in Neytiri, ki sta šli pisat brez da bi izpolnili osnovne zahteve, med katere poleg opisa in intervjuja spada tudi podpis. Kdorkoli do 22.00 ne bo imel urejenega podpisa bo umrl. Nobenih izgovorov.
P.P.S: Še eno opozorilo vsem; v areni znate to kar ste znali pred njo in na treningu. Če nečesa nimate napisanega niti med enimi niti med drugimi veščinami, potem tega ne znate. Seveda vas to ne ovira da poskusite uporabljati novo orožje, vendar pa tako kot vedno bodite realistični. Z orožji kakršni so biči, nunčaki in meči obstaja zelo velika verjetnost da boste prej kot nasprotnika poškodovali sami sebe, če jih vihtite hitro in se njihove uporabe predhodno niste učili.
P.P.P.S: Nožev ni z razlogom. Če ustvarjalci iger opazijo, da nek dejavnik ruši ravnotežje poteka iger, bo odstranjen ali spremenjen. Nenavadna veščost tributov z vihtenjem in metanjem nožev zadnjih nekaj iger, tudi takih za katere je bilo sklepati da noža nikoli niso uporabljali za kaj drugega kot rezanje hrane, je doprinesla do tega, da nožev v teh igrah na začetku ni. Če jih tudi vnaprej ne bo, je odvisno od Sponzorja in kvalitete vašega pisanja. | |
|
| |
Neytiri Stock Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 3:48 am | |
| Ja podpis jaz imam. Tako da ja..uredu use? Glede te police pa ja..smo tako hitel da bomo živi ostal da niti prebral nismo dobro. Bom/o v nadalnje bolj previdni. | |
|
| |
Sponzor Admin
Število prispevkov : 33 Join date : 24/05/2012
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 4:12 am | |
| Pozdravljeni vsi! Neytiri, tvoj podpis je čisto v redu, GM je samo alergičen če ga kdo nima urejenega pred začetkom iger. Mislim da je GM hotel reči, da sicer še razume če hitite na začetku pri rogu izobilja, da pa potem ko spišete svoj prvi post vseeno preberite več kot samo eno naključno izbrano temo. Arene so narejene z namenom da so zanimive, opisi pa kratki in jedrnati, tako da bi bilo škoda če bi bili prezrti. (Da ne bodo potem arene izdelane enako na hitro kot jih eni berejo ) Se pa čisto strinjam glede sposobnosti; v opisu imate možnost za 3 od prej in 3 od treningov; ker ste vendarle morali hoditi v osnovno šolo in ker v 3 dneh treninga nimate veliko časa da se vam ena stvar dobro usede, bo pri tem ostalo in bi bilo lepo če se tega držite. No, se vidimo na igrah... oziroma bom jaz videl vas, vi pa mogoče kaj od mene, če boste pisali zanimivo. Do takrat pa imam sestanek z gospodom Smirnoffom. | |
|
| |
Isabella Shocksnaps Zmagovalka iger
Število prispevkov : 22 Join date : 01/10/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (11/12) Moto: "Girls just wanna have fun."
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Okt 03, 2012 5:25 am | |
| Opravičujem se za napako, sem si zdaj uredila podpis. Pozdravčke sponzorju! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 08, 2012 3:08 am | |
| Sorry za dvojni post, ampak kje ste kaj ljudje? Ful je nekam upadla aktivnost iger. V retrospektivi tile pari mogoče niso bili tako dobra ideja, ker zdaj ne moreš pisat če partnerja ni | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 08, 2012 3:41 am | |
| Tudi prej se ni dalo pisati, če partnerja ni bilo, razen če je bil nekdo povsem sam. Kljub vsemu imaš prav.
Kdor v naslednjih 24ih urah ne bo napisal posta, bo iz 30. iger eliminiran.
Časa imate torej do jutri (8.10.2012) zvečer ob 19ih. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 08, 2012 5:12 am | |
| Charlotte mi je nekam pobegnila;o jz bom useen napisala zdle en post a kul? k ne bi rada bla eliminirana;o | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 08, 2012 5:54 am | |
| Dobro je. Zaenkrat je videti, da boš ostala sama. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pet Okt 12, 2012 1:22 am | |
| jz bi sam neki uprašala - na zemljevidu ni napisana vodna jama in kam pridem, če grem iz vodne jame? xd | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pet Okt 12, 2012 2:03 am | |
| Kot je napisal sponzor, se (pod)vodna jama nahaja na levi polovici arene, tako da najbolje, da se znajdeš v labirintu, če jo nameravaš zapustiti. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Okt 14, 2012 9:33 pm | |
| Mene pa na vsake toliko ful prime pisat, samo kaj ko moram partnerja čakat ali pa ga ignorirat XD | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Okt 14, 2012 11:54 pm | |
| Reci le besedo in boš ostala brez partnerja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 15, 2012 1:04 am | |
| Naah, mu bom dala še nekaj časa, mogoče se pa le prikaže Mimogrede, tale tvoj komentar se je pa ful biblijsko slišal | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 15, 2012 5:14 am | |
| reci le besedo in ozdravljena bo tvoja duša - prvo sm misla da boš to reku game maker hahah xd | |
|
| |
Drey Goldendust Pokojni
Število prispevkov : 17 Join date : 14/09/2012
Moj karakter Distrikt: 1 Ocena: (9/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Okt 15, 2012 7:31 am | |
| Vidim, da nam na teh igrah ne bo prav nič prihranjeno z naravnimi katastrofami i ndrugimi tegobami.... Ampak važno, da se Kapitolci zabavajo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Okt 20, 2012 5:14 am | |
| mene od sobote do nedelje ne bo tkoda bi bla vesela če me ne bi kr ubili x'd | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čveket | |
| |
|
| |
| Čveket | |
|