| Čveket | |
|
+32Drey Goldendust Jonn Sayer Strase Isabella Shocksnaps Charlotte Lefervee Neytiri Stock Nicky Silence Evelyn Teona Shimerly Nathan - el Varr Bee Gleamers Kai Baxwoll Kay Simmer Felicity River Celeste Nathanael Stormsong Lydia Anthedora Salute Marcus Daniel Letor Silver Stackspear Nikolai Carver Chris Tangereyen Martyn Swiftdraw Ava Aria Alexandria Nightbird Frida Kriegsruhe Flavia Silverstone Tatch Wires Liam Hopsworth Lyn Roxen Candy Softpalm Luster Shimmerwind Neron Ironthorne Saya Greenwood Sponzor Game Maker 36 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Charlotte Lefervee Tribut
Število prispevkov : 33 Join date : 11/09/2012
Moj karakter Distrikt: 12 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 15, 2012 2:53 am | |
| | |
|
| |
Nathanael Stormsong Mentor
Število prispevkov : 53 Join date : 14/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 15, 2012 3:01 am | |
| Ti Lydia, a se ti ne zdi da če ne boš niti poskušala poiskat izhoda iz jame, da potem tudi nikoli ne boš prišla ven? XD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 15, 2012 6:21 am | |
| je game maker že takoj ko sem notri prišla rekel da bo nekoga poslal k meni, in je rekel da ni izhoda iz jame. his game, his rules (; ampak vseeno hvala, nate, če bom še jutri sama bom pobegnila xD | |
|
| |
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 15, 2012 7:13 am | |
| Ne boš pobegnila. Iz jame gotovo ni izhoda. Zdaj samo še razmišljam, ali bi razdrl en par ali drugi. | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
Število prispevkov : 38 Join date : 29/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sob Sep 15, 2012 7:25 am | |
| A deejte lah bi drugi par | |
|
| |
Lydia Anthedora Salute Pokojni
Število prispevkov : 32 Join date : 03/08/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (5/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 16, 2012 6:28 pm | |
| game maker pač resnično želi moškega zmagovalca in izgleda da hoče, da bi se ženske pobile med sabo, yuopii. xD | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 16, 2012 7:50 pm | |
| Zanimivo razmišljanje. Saj ni potrebno, da obe umreta v spopadu, tako da bodo ženske še vedno v tekmovanju - potem pa je tu še Nicky. Poleg tega je bila odločitev prepuščena žrebu, ne kakšni osebni preferenci. | |
|
| |
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 16, 2012 8:00 pm | |
| In seveda nima želja po tem, da bi hitreje prišlo do konfliktov popolnoma nič s tem, kaj? Mi je že žal da Nathanael ni prej prišel do zaključka da je bolj učinkovito če z Bee skupaj prespita celo noč, ker bi tako imela več energije za naslednji dan, poleg tega pa ne bi bilo nobene grožnje od mraza. Navsezadnje je sneg, in pokanje snega pod koraki bi moralo človeka vseeno zbudit | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 16, 2012 9:09 pm | |
| Ahja, Nicky. Neko zatišje je na forumu, kaj je sedaj to? well, razen tega da se je naš predragi sponzor blagovoljil prikazati (; Nathaniel, pa ti s sabo prenašaš celo orožarno no xD Amh ja, že tako ali tako sta bila v zaostanku za nekaj ur, če bi se pa še grela.. oh jaa. | |
|
| |
Nicky Silence Pokojni
Število prispevkov : 40 Join date : 29/08/2012 Age : 26 Kraj : Maribor
Moj karakter Distrikt: 3 Ocena: (8/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 16, 2012 10:05 pm | |
| Zatišje? Jaz se skrivam, ven pa z brloga pa ne grem, ker bom padla v luknjo. Saj zdaj čakam, da se še kdo pobije pol pa se prikažem. | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 12:35 am | |
| Tudi če ostaneš v brlogu lahko padeš v luknjo. Celo še večja verjetnost je, da se ti bo kaj zgodilo, če bo občinstvo s tabo nezadovoljno. Nikjer v areni niste varni. | |
|
| |
Nicky Silence Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 1:25 am | |
| Jaz sem dobla kazen računalnika pa me kakšen teden ne bo gor, verjetno pridem v sredo gor ali pa ko se spravim na telefon. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 1:55 am | |
| Ah, vidiš, potem pa v naslednjem postu ne bom šel do tebe. XD Drugače pa ja, se bo treba nekaj orožja znebit, čene se bo Nate prekmalu utrudil. Če se bo dalo v boju. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 5:12 am | |
| Dejavnih tributov zmanjkuje, juuj.
Mhm, ja, kok žalostno, preveč orožja imaš xD mislim, meni pravzaprav ugaja da je Bee popolnoma neoborožena (; | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 5:28 am | |
| Haha js nism čist sure če sm to lahk nrdila ampak oki ;33 | |
|
| |
Nicky Silence Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 6:05 am | |
| Bom dejavna. Nate pridi moj starsi niso vidli da mam en stari telefon ki mu dela internet tak d bom gor celi teden. | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Pon Sep 17, 2012 6:14 am | |
| Me veseli. Če bi ostala med zadnjimi tremi živimi, pa te ne bi bilo online, je to avtomatična smrt... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 19, 2012 1:56 am | |
| Bee, hvala, na to sm čakala cele igre x) to, to (; uf, uf, vam pa dogaja na zumski jasi, in prosim, malo akcijee | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 19, 2012 4:01 am | |
| Lydia, cele igre si čakala na smrt? Je res tako hudo?
Sklepam torej, da je tvoj lik zdaj mrtev in te lahko uvrstimo v obvestila? | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 19, 2012 6:51 am | |
| okej js nevem kaj je zdej z mano? :'D a js pol loh napišem da sm zaslišala njen top? | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 19, 2012 7:10 am | |
| Če se do jutrišnjega večera ne oglasi v chatu, potem lahko to napišeš, ja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 20, 2012 1:30 am | |
| Dejansko ja, Game maker, cele igre sem čakala na smrt xD se mi pač ne zdi smiselno trudit za to da bi pobila vse okoli sebe, ker to pač počnejo vsi in potem postane prav patetično, ker nihče noče umreti, hja. Rajši si privoščim lep zaključek, pa čeprav je to smrt mojega lika. In zdi se mi, da je ravno to na tem forumu super, da lahko pišeš smrti. Ga dela posebnega.
Tista moja rana navsezadnje ni tako smrtonosna, v mojem postu sem mislila bolj na to, da sem omedlela. Imaš pa pač dve možnosti, lahko napišeš da sem te jaz prežokala s tistim nožem, v tem primeru jaz preživim, če te nikoli nisem zadela, vzameš moj nož in adijo, jaz. Ampak napiši tako, da bom lahko napisala še moj zadnji post, okej? (; | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 20, 2012 5:23 am | |
| Tak odnos me veseli! Ne maram ljudi, ki imajo tri puščice v trupu, odsekane noge in sekiro v levi rami pa še vedno tolčejo vse okoli sebe in se jim samo malo vrti zraven. Že majhna rana je lahko smrtonosna, če se je pravilno ne oskrbi, poleg tega pa od tako mladih oseb, kot so nekateri v tem RPGju, ne bi pričakoval, da so zelo zmožni preživeti vsak udarec, kaj šele, da so profesionalni morilci pri circa petnajstih letih. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 20, 2012 5:34 am | |
| No, jaz ne bi zanemaril adrenalinskega navala, ki ga človek dobi v "do or die" situaciji, je pa res da so meje. Nismo Chuck Norris. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 20, 2012 6:24 am | |
| Hja, to je res, super je pisat v takih situacijah, ampak preprosto, tako kot je rekel Game Maker, ne moremo letati okoli s sekiro v glavi. Če bi posneli film po telih naših Igrah, bi na koncu dobili nev nekaj še najbolj podobnega Žagi, resno. Nate, misliš, ti nisi Chick Norris | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čveket | |
| |
|
| |
| Čveket | |
|