| Čveket | |
|
+32Drey Goldendust Jonn Sayer Strase Isabella Shocksnaps Charlotte Lefervee Neytiri Stock Nicky Silence Evelyn Teona Shimerly Nathan - el Varr Bee Gleamers Kai Baxwoll Kay Simmer Felicity River Celeste Nathanael Stormsong Lydia Anthedora Salute Marcus Daniel Letor Silver Stackspear Nikolai Carver Chris Tangereyen Martyn Swiftdraw Ava Aria Alexandria Nightbird Frida Kriegsruhe Flavia Silverstone Tatch Wires Liam Hopsworth Lyn Roxen Candy Softpalm Luster Shimmerwind Neron Ironthorne Saya Greenwood Sponzor Game Maker 36 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Game Maker Admin
Število prispevkov : 336 Join date : 17/05/2012
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:08 am | |
| Lahko napišeš, kar je Bee videla, ampak ti kot pisec veš, kaj je resnica in kaj ni, zato je v takih primerih bolje, da napišeš, da se je Bee zdelo, da je tributko zadela puščica. Drugače izpade kot da skušaš sama upravljati tuj lik, kar pa je prepovedano. | |
|
| |
Felicity River Celeste Pokojni
Število prispevkov : 24 Join date : 30/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (8/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:09 am | |
| evo, Felicity mrtva mal čustveno smrt sm hotla napisat čeprav mi ni glih ratal ampak ja xd sm jo tik pred smrtjo naredla mal bol prijazno osebco | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:10 am | |
| Meni se zdi kar dobro napisano, edino uporaba angleščine mi je malo ven sekala, ker je pač sicer ne uporabljamo v RPGju. Kar lepo opisano sicer. Dobrodošla med pokojnimi! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:12 am | |
| če nism mogla v slovenščino prevest k se grozn sliš xd hvala za dobrodošlico haha | |
|
| |
Kay Simmer Pokojni
Število prispevkov : 35 Join date : 30/08/2012
Moj karakter Distrikt: 4 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:12 am | |
| Awwwwww js sm pa mislu, da boma še kej RPGjala.... oh well XD najbrž se ti bom kmal pridružiu, pri 2h 12kah na teh igrah XD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:13 am | |
| hahah žal ne sj jz tut nism mela namena felicity še tk hit med pokojne spravit ampak kaj hočmo hahaha xd | |
|
| |
Nathanael Stormsong Mentor
Število prispevkov : 53 Join date : 14/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (12/12) Moto: Hear my song, for it is the threnodial dirge that shall herald your requiem
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:19 am | |
| Ful lepa smrt Felicity, sentimentalna in s ščepcem skesanosti ter smetano vesti na vrhu. Mi je kar malo žal da jo je Nate ubil (ampak takšne so igre, kaj moremo XD). Drugače se pa da čisto lepo prevest, samo malo svobode si moraš dopustit. Recimo: "Včeraj sem umrla, jutrišnji dan že krvavi. Spusti se v svoj sončni žarek." (razen če mora bit kakšna določena melodija, potem je verjetno število zlogov pomembno) Ampak ja, mene je kar presenetilo da sem dobil 12ko... še bolj pa ko so Xanthii kar pustili da je umorila 3 peacekeeperje (ki so po knjigi čez 50% iz Kapitola in D2, torej 3x ljudje ki jih nočejo zgubljat). Ampak ugibam da itak planirajo njeno smrt v areni, tako da pač ni kazni XD | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
Število prispevkov : 38 Join date : 29/08/2012
Moj karakter Distrikt: 5 Ocena: (7/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:20 am | |
| Omg sm misla da boš sam ranjena al pa kej ;o & ja ful lepa smrt :E se prov bed zdej počutim <,< | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:24 am | |
| ja no, igre so pač krute, kaj hočemo sicer pa je itak nism nameravala popeljat na zmagovalni stolček alneki xd nvm nekak se mi njen karaktr in to use se mi ni dopadlo xd ja sj ampak men slovenščina tok grdo zveni ko gre za prevajanje tujih pesmi, nevem zakaj ;D bee, ja no itak se ne bi mogla ne vem kok spektakularno izmaknat xd sicer, pa online jok hahaha xd | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:25 am | |
| mja..i guess | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 7:35 am | |
| Bo pa v kakšnih naslednjih igrah več časa in možnosti. Na srečo se igre vsak mesec zgodijo na novo in ima vsak priložnost, da se vrne/na novo prijavi z novim likom in zmaga. | |
|
| |
Marcus Daniel Letor Pokojni
Število prispevkov : 34 Join date : 13/08/2012
Moj karakter Distrikt: 11 Ocena: (10/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 10:15 pm | |
| hehe. ja lepa smrt. hehe. oh jst pa nimam pojma kaj nardit. haha x'd se bom že nekej zmislu. možgani so pa na off ja-.- hahaahaha. game maker se me na vsak način hoče znebit, ha? x''D | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Tor Sep 04, 2012 11:09 pm | |
| haha, očitno te nima najraj skopl si lukno haha x) jz bom pa še mal iz tega lika tule pol pa grem na novga. se ne morm odločit kero ookrožje bi bla. 2 al 4, kaj pravite? | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 05, 2012 1:38 am | |
| Sploh ne. Če bi se te hoteli znebiti, bi padel na kaj koničastega, ne na mehek snegec. Ne, zaenkrat boš kar lepo v jami. Lepo prosim, kdo pa gre in tipa iz snega narejen kip sredi arene, kjer vsi umirajo? Nekako se boš moral znajti, dokler ne dobiš obvestila, da se nekaj dogaja... kar pa ti lahko že zdaj povem, da bo kmalu. | |
|
| |
Bee Gleamers Pokojni
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 05, 2012 1:54 am | |
| Sj men se je zdel da je ta kip neki nevarn ;D zto tut nism šla na uno jaso | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 05, 2012 2:49 am | |
| hahaha jst sm pa vedu da je neki opasan. sam sm mislu da bo ta panter oživel al pa kej )) nism pa vedu da bom not padu. okej bom počaku da se kej dogaja do tkrt se bom pa kej zmislu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 05, 2012 3:03 am | |
| naj bo usoda vedno na vaši strani! zdej vas pa zapuščam k grem na nov lik, čeprav bom mogla mal počakat na nasledne igre pa dobr no :') vso srečo vsem! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Sre Sep 05, 2012 3:04 am | |
| hvala ti. | |
|
| |
Lydia Anthedora Salute Pokojni
Število prispevkov : 32 Join date : 03/08/2012
Moj karakter Distrikt: 10 Ocena: (5/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 06, 2012 12:17 am | |
| vem, vem, mal zamujam z objavami, ampak se vam bom oddolžila (; vse v polnem teku, vidim. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 06, 2012 12:51 am | |
| hahaha oohoho poglej kdo je gor prišel. hahaha x'd | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 06, 2012 1:39 am | |
| Si pa malo pozna. Cel RPG dan si zamudila, zato ne pozabi spremljati dogajanja. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 06, 2012 4:22 am | |
| Ja, ja, vem, računalnik na popravilu, se opravičujem. In ja, ni mi preostalo drugega, da se pač vključim v eno od tem, upam da nisem česa zmotila. | |
|
| |
Game Maker Admin
| Naslov sporočila: Re: Čveket Čet Sep 06, 2012 6:16 am | |
| Zmotila nisi, konec koncev si bila na igre prijavljena in si jih komaj še ujela. Če bi še malo dlje manjkala, bi te morali izločiti, ker bi sicer imela preveč prednosti pred ostalimi s tem, ko bi se izognila več kot dnevu iger. | |
|
| |
Evelyn Teona Shimerly Pokojni
Število prispevkov : 43 Join date : 06/09/2012
Moj karakter Distrikt: 2 Ocena: (11/12) Moto:
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 09, 2012 5:02 am | |
| kok lepa smrt marcus dobrodošel med pokojnimi! ful so zanimive tele igre še poseb zj k je lydia v votlini me zanima kj bo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Čveket Ned Sep 09, 2012 5:36 am | |
| marcus, wauu, kok lepo. mislim obadva do sedaj mrtva tributa sta zapustila igre na tako lep način, da be za nas težka naloga poiskat kakšen boljši način, svaka čast obema (; ma ja, lydia bo zdej skori skupaj padla, al neki na to sceno, little girls can't stand blood i guess xD plus: a bi lahko vsi nehali bit take dobre duše in bi napadli dvanajstletnico mogoče? ker ja, na koncu bom zmagala zato ker sem tak prisrčna, ali pa me bo ubil game maker, druge ni xD i mean, i want to fight (; ej nikol več tako starega lika, sploh si ne predstavljam kako je bit tok star xD sicer pa, game maker, hvala lepa za ogromno opreme in orožja, lydia se odpravlja na oskrunjenje trupel (; | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čveket | |
| |
|
| |
| Čveket | |
|